Antena Meniu Search
x
LIVE

Un bătrân britanic a murit după ce a stat 11 ore pe scaun în salonul unui spital, aşteptând eliberarea unui pat

Un bătrân de 83 de ani din Marea Britanie a murit în coridorul unui spital, după ce a aşteptat 11 ore ca un pat să se elibereze. Bryan Fulstow, bunic a patru nepoţi, şi-a pierdut viaţa la Hull Royal Infirmary, pe 15 noiembrie, potrivit Mirror.

De Redactia Observator la 24.11.2022, 16:47
Bryan Fulstow
Bătrânul a stat 11 ore în sala de aşteptare, pentru că toate paturile erau ocupate - Shutterstock

Pensionarul a fost dus la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU), cu şase zile înainte de a fi mutat la altă secţie, unde a petrecut ore întregi pe un scaun de pe coridor, aşteptând ca un pat de spital să se elibereze.

Fiul său, Steve, a spus că decizia transferului a fost luată de personalul din spital, conform unei noi proceduri care presupune transferul pacienților de la Primiri Urgenţe într-o altă secţie, "indiferent dacă există sau nu paturi disponibile".

Fiul bătrânului a descris îngrijirea pe care a primit-o tatăl său drept "inumană" şi i-a provocat pe managerii spitalelor să-şi justifice dezinteresul faţă de bărbatul în vârstă, care era grav bolnav. Moartea lui Bryan i-a frânt inima soţiei sale, Barbara, cu care era într-o relaţie de 59 de ani. 

Bărbatul a aşteptat două ore şi jumătate după ambulanţă

Pe acelaşi subiect

Cu şase zile înainte de transfer, bărbatul a aşteptat două ore şi jumătate după o ambulanţă, după ce a început să se simtă foarte rău. Steve a declarat că bătrânul nu a avut afecţiuni medicale serioase în trecut, dar la momentul respectiv, avea febră şi începuse să delireze. 

"A stat într-un coridor timp de 11 ore, cu sute de oameni trecând pe lângă el și cu un cateter ataşat de corp. Unde este demnitatea în asta?", a declarat fiul bătrânului. Ulterior, el a fost sunat şi anunţat că Bryan a căzut şi s-a lovit la cap. Potrivit medicului legist care s-a ocupat de caz, aceasta a fost cauza morţii sale. Purtătorul de cuvânt al spitalului Hull Royal Infirmery a transmis condoleanţe familiei. 

"Deși nu putem comenta cazurile individuale, dorim să exprimăm condoleanţele noastre sincere familiei domnului Fulstow", a spus el. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Un bătrân britanic a murit după ce a stat 11 ore pe scaun în salonul unui spital, aşteptând eliberarea unui pat

Breaking News

Românii care au trecut de la ROBOR la IRCC încep să regrete. Rate mai mari şi cu 1.000 de lei de la anul

Românii care au trecut de la ROBOR la IRCC încep să regrete. Rate mai mari şi cu 1.000 de lei de la anul