Antena Meniu Search
x

Un paramedic a încercat să salveze o adolescentă rănită într-un accident rutier, fără să știe că e fiica sa. Nu a rescunoscut-o din cauza rănilor grave

Un paramedic canadian, chemat să acorde primul ajutor victimei unui accident rutier, și-a tratat, fără să-și dea seama, propria fiică, scrie The Guardian. Acasă, bărbatul a aflat că tânăra a murit la spital, în ciuda eforturilor depuse de medici.

de Redactia Observator

la 24.11.2022, 10:47

Când Jayme Erikson a sosit la locul accidentului, pe o porțiune înghețată a unei autostrăzi din Alberta, a descoperit o adolescent în stare critică. Din cauza gravității rănilor, femeia nu a putut să recunoască victima. 

Erickson a încercat aproape o jumătate de oră să o scoată pe tânără din mașină și a rămas cu ea până când adolescenta a putut fi transportată cu elicopterul la un spital din apropiere, în Calgary.

Când femeia a ajuns acasă, la sfârșitul turei, a fost întâmpinată de polițiști care i-au spus că fiica ei de 17 ani, Montana, a fost victima accidentului și a murit la spital.

Filmul accidentului în care a murit fiica paramedicului

Pe acelaşi subiect

"Pacienta grav rănită pe care tocmai o îngrijisem era sânge din sângele meu. Singurul meu copil. Micuța mea, fiica mea, Montana", a scris Jamye. "Deși sunt recunoscătoare pentru cei 17 ani pe care i-am avut alături de ea, sunt distrusă și mă întreb ce i-ar fi rezervat viitorul”.

Richard Reed, un prieten și coleg paramedic, a început să plângă în timp ce le povestea reporterilor despre locul accidentului, unde o mașină în care se aflau două adolescente a pierdut controlul și a fost lovită de un camion care venea din sens opus. Șoferul a reușit să iasă din vehicul, dar pasagera, Montana, a rămas blocată. Erickson a fost prima care a ajuns la fața locului.

Familia victimei a decis să doneze organele tinerei pentru a salva alte vieți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un paramedic a încercat să salveze o adolescentă rănită într-un accident rutier, fără să știe că e fiica sa. Nu a rescunoscut-o din cauza rănilor grave