Antena Meniu Search
x

Video Un bebeluș a supraviețuit miraculos după ce a stat 6 ore într-un tomberon, în New Mexico. Mama adolescentă l-a băgat într-un sac și l-a aruncat

Imagini înfiorătoare au surprins momentul în care o mamă adolescentă din New Mexico și-a aruncat bebelușul nou-născut într-un tomberon. Câteva ore mai târziu, sugarul a fost găsit în viață și a fost dus de urgență la spital.

de Redactia Observator

la 01.05.2022, 15:57

Un bebeluș a supraviețuit miraculos după ce a fost băgat într-un sac de gunoi și aruncat la tomberon, în New Mexico
Un bebeluș a supraviețuit miraculos după ce a fost băgat într-un sac de gunoi și aruncat la tomberon, în New Mexico - captura video

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care tânăra coboară dintr-o mașină cu un sac de gunoi pe care îl aruncă într-un tomberon din Hobbs, New Mexico, în jurul orei 14:00, pe 7 ianuarie.

Șase ore mai târziu, imaginile au arătat trei persoane care se uitau prin tomberon înainte ca unul dintre ei să găsească copilul înăuntru. În mod absolut miraculos, nou-născutul era în viață și acum este în stare stabilă, într-un spital, scrie Daily Mail.

Bebelușul a fost găsit în viață în tomberon după șase ore

Acum, mama bebelușului, pe nume Alexis Avila, în vârstă de 18 ani, este acuzată de tentativă de omor și abuz asupra minorilor prin abandon. Polițiștii spun că tânăra și-a recunoscut fapta.

Pe acelaşi subiect

Proprietarul unui magazin din apropiere a fost șocat să afle că polițiștii i-au cerut imaginile surprinse de camerele de supraveghere pentru a căuta persoana care ar fi aruncat un bebeluș la gunoi. 

„Am spus „Ce căutăm?” iar ei spun: „Căutăm pe cineva care a aruncat un sac negru de gunoi în tomberul tău”. M-am întors, i-am spus „te rog să nu-mi spui că a fost un copil”, a povestit Jo Imbriale.

Imaginile arată o femeie - despre care polițiștii cred că este Avila - ajungând în parcare într-un sedan alb și aruncând la tomberon un sac negru în care se afla bebelușul nou-născut. 

Martorii au fost alertați de plânsetul bebelușului din tomberon

Mai multe imagini arată momentul în care copilul a fost salvat după ce se pare că oamenii au auzit strigătele nou-născutului.

Copilul a fost învelit în pături, înainte de a fi predat poliției și ambulanțelor când au ajuns la fața locului.

„Nu pot să dorm noaptea știind că acest copil a fost aruncat într-un tomberon așa. Îmi pare rău, dar cine face asta? Asta este rău. Nu am cuvinte pentru asta” a spus proprietara magazinului.

Tânăra mamă așteaptă procesul și va răspunde pentru faptele sale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Un bebeluș a supraviețuit miraculos după ce a stat 6 ore într-un tomberon, în New Mexico. Mama adolescentă l-a băgat într-un sac și l-a aruncat