Antena Meniu Search
x

Video Prima reacție a mamei care și-a bătut fetița pentru a se răzbuna pe soț. Ce spun rudele despre cea care și-a umilit fiica

Monstru cu chip de mamă. O femeie din Constanţa şi-a bătut şi umilită fiica de doi ani cu o cruzime greu de descris. Mai mult, individa a şi filmat scenele brutale. Ar fi vrut să se răzbune pe soţ, credea că bărbatul o înşală. Gelozia i-ar fi luat minţile şi s-a năpustit peste copilă. Grozăvia a ajuns şi în atenţia autorităţilor. Individa a fost reţinută şi pusă mai apoi sub control judiciar. Femeia mai are acasă încă doi copii, toţi trei au ajuns acum la Protecţia Copilului.

de Redactia Observator

la 09.01.2022, 19:42

Vezi și

Femeia de 29 de ani îşi atacă fiica de doi ani şi o umileşte crunt. O trage de păr, o împinge, o aruncă pe pat şi o atacă. O loveşte cu palmele peste faţă, în timp ce copila plânge fără încetare. Speriată, cea mică încearcă să scape din mâinile agresoarei. Însă, nu reuşeşte. Femeia o prinde şi o împinge pe podea. Copila se loveşte cu capul de parchet şi se îneacă de plâns. Fetiţa cu păr blond şi ochii mari, albaştri se ghemuieşte şi imploră. În tot acest timp, individa repetă obsesiv că de vină este tatăl copilei. 

Mamă: Tu semeni cu tac-tu. Eu pe tine te... 

Furioasă că bărbatul, plecat la muncă în Olanda, ar înşela-o se răzbună pe propriul copil. 

MătușăFemeia a rămas într-un şoc. A avut o depresie. A început să bea, nu era aşa. 

Pe acelaşi subiect

Unchiul fetiței: Probabil că a fost o chestie de gelozie mai mare. Nu pot să-mi dau seama cum s-a intâmplat! 

Ruda fetiței: Copiii, unde erau puşi, nu s-au mişcat o oră.

ReporterErau speriaţi de ea?

Ruda fetiței: Erau foarte traumatizaţi! 

Paul Foleanu, avocat: Soţul şi-a găsit pe altcineva şi ca să se răzbune şi să-i facă în ciudă să vină acasă mai repede a procedat la nişte gesturi necugetate. 

Femeia a fost audiată ore în șir

Femeia mai are acasă doi băieţi, de 5 şi 8 ani. Imaginile îngrozitoare au ajuns la autorităţi. Individa a fost luată de lângă copii şi dusă direct la audieri. Ore în şir a dat explicaţii pentru faptele tulburătoare. Târziu în noapte a ieşit cu cătuşe. A fost reţinută pentru 24 de ore, dar azi magistraţii i-au impus control judiciar. În următoarele 2 luni nu are voie să se apropie de cea mică. 

Reporter: Îţi pare rău acum de ce ai făcut? 

Femeie: Da, îmi pare rău! 

Andreea Iliescu, purtător de cuvant IPJ Constanța: Pe numele femeii a fost instituit un ordin de protecţie provizoriu. 

Trauma celor mici continuă. Cei trei copii au fost despărţiţi şi au ajuns în grija unor asistenţi maternali. 

Mihaela Ristea, director adjunct DGASPC Constanța: Fetiţa are trei ani, a fost cu un psiholog acolo. Vom vedea ce măsuri şi care va fi cea mai bună decizie pentru copii. 

Bunica paternă vrea acum să-i ia în grijă. Însă doar o anchetă poate stabili dacă poate. 

Constanța Păun, bunica: Am avut un şoc foarte mare ca bunică când am văzut aşa ceva. Vreau să fie copiii acasă. Avem grijă de copii. Nu dorim să fie copiii la stat. 

Cel mai probabil, şi tatăl copiilor va ajunge în ţară zilele următoare. Mama ar putea fi decăzută din drepturi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Justitie » Prima reacție a mamei care și-a bătut fetița pentru a se răzbuna pe soț. Ce spun rudele despre cea care și-a umilit fiica