Antena Meniu Search
x

O mamă și bebelușul ei de doar 3 luni, găsiți morți în casa lor din Brazilia. Iubitul femeii a fost arestat

O tânără mamă din Brazilia și copilul ei de trei luni au fost găsiți morți într-un apartament, cu gâtul tăiat, iar partenerul femeii a fost arestat de poliție.

de Maria Dogaru

la 29.07.2022, 15:45

Iubitul femeii a fost arestat și și-a recunoscut fapta
O mamă și bebelușul ei de doar 3 luni, găsiți morți în propria casă - Facebook / Jessica Ballock

Cadavrul Jessicai Mayara Ballock, în vârstă de 23 de ani, a fost găsit de polițiști într-o cameră încuiată împreună cu băiețelul ei, Theo Pereira, care se afla pe un pat, în apartamentul din Blumenau, statul Catarina, în Brazilia, lunea trecută.

Poliția a trebuit să pătrundă cu forța în clădire și a făcut descoperirea îngrozitoare, iar ulterior a început o căutare pentru partenerul și tatăl copilului mort, Kelber Henrique Pereira.

Tânărul de 28 de ani a fost găsit miercurea trecută după ce a călătorit 10 ore cu mașina până la Paulinia, în statul Sao Paulo. Celălalt fiu al cuplului, în vârstă de 23 de luni, a fost găsit în siguranță împreună cu bunicii paterni în statul vecin, Minas Gerais, relatează Mirror.

Au intrat în apartament și, la intrare, au identificat picături de sânge. Victimele au fost găsite într-o cameră care era încuiată. Copilul era pe un pat”, a declarat Purtătorul de cuvânt al poliției, Ronnie Esteves.

Pe acelaşi subiect

Raportul autopsiei este încă în așteptare, dar poliția a spus că victimele aveau răni în gât și un cuțit a fost luat din apartament.

Bărbatul și-a recunoscut crima, însă susține că nu-și amintește când a comis-o, din cauza consumului de droguri și alcool

În timpul interogatoriului, Pereira ar fi mărturisit crima, dar a spus că a băut și a consumat droguri și nu-și amintește să fi comis-o. El a susținut că singurul lucru de care își amintea a fost că și-a văzut casa plină de sânge. După aceea, a spus el, singurul său gând a fost: „să-mi iau celălalt fiu și să-l duc la bunica lui”. El a susținut poliției că a fugit în Paulinia pentru a căuta ajutor la un centru de dezintoxicare.

O prietenă apropiată victimei, care a ales să rămână anonimă, a declarat că Pereira îi interzicea Jessicai să-și vadă prietenii. Ea a spus că cei doi se certau foarte des, dar bărbatul promitea întotdeauna că se va schimba. Totuși, ea a adăugat că nu a văzut sau auzit niciodată despre Pereira să se comporte agresiv față de prietena sa.

 „Am încercat totul pentru a-l îndepărta, dar ea l-a iubit și a ales, de mai multe ori, să-i mai ofere o șansă”, a declarat femeia.

Ultima dată când familia a fost văzută în viață împreună a fost la casa tatălui Jessicai sâmbăta trecută.

Ancheta este în desfășurare și a fost depusă o cerere judiciară pentru menținerea presupusului ucigaș în arest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Inedit » O mamă și bebelușul ei de doar 3 luni, găsiți morți în casa lor din Brazilia. Iubitul femeii a fost arestat