Antena Meniu Search
x

Un câine a fost la un pas să moară de foame după ce a fost răpit şi ţinut ostatic de o maimuţă, timp de trei zile, în Malaezia

Un caz mai rar întâlnit s-a petrecut, săptămâna trecută, în Malaezia, acolo unde o maimuţă a răpit un câine şi l-a ţinut ostatic timp de trei zile.

de Redactia Observator

la 21.09.2021, 14:59

Câinele a scăpat cu viaţă, după ce a fost ţinut ostatic trei zile de o maimuţă
Câinele a scăpat cu viaţă, după ce a fost ţinut ostatic trei zile de o maimuţă - Viral Press via Metro Online
  • Câinele a scăpat cu viaţă după ce a fost ţinut ostatic timp de trei zile de o maimuţă.

Saru, un pui de căţel de numai două săptămâni, a fost răpit de o maimuţă în Taman Lestari Putra, cartier rezidenţial din oraşul Bandar Putra Permai. Conform Metro Online, localnicilor le-a luat ceva timp până să-şi dea seama ce se întâmplă însă, în cele din urmă, s-au adunat în zona respectivă pentru a-şi da seama cum se poate rezolva situaţia.

Unul dintre localnici a precizat că puiul de căţel părea extrem de obosit, dar nu părea ca maimuţa să-l fi agresat cumva. Maimuţa doar ţinea câinele cu atenţie, deşi acesta se zbătea să scape.

Câinele a scăpat cu viaţă după ce a fost ţinut ostatic de o maimuţă

Ba chiar alţi localnici au precizat că maimuţa l-ar fi tratat pe căţel precum un partener de joacă sau precum propriul pui, însă şi-au dat seama că trebuie să intervină pe motiv că puiul de câine riscă să moară de foame.

Localnicii au încercat de cel puţin trei ori să salveze câinele, dar de fiecare dată maimuţa a reuşit să fugă de ei şi să se refugieze, cu tot cu câine, pe liniile de electricitate sau în copacii din apropiere.

În cele din urmă, localnicii au început să arunce cu diferite obiecte spre maimuţă şi au făcut-o să-l scape pe Saru, care a căzut în tufişurile din apropiere. Una dintre persoanele care au participat la salvarea lui Saru a luat câinele acasă, l-a hrănit şi a observat că acesta nu are, din fericire, mari probleme medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Un câine a fost la un pas să moară de foame după ce a fost răpit şi ţinut ostatic de o maimuţă, timp de trei zile, în Malaezia