Antena Meniu Search
x

"Un calvar absolut terifiant". Tânără din UK, snopită în bătaie de iubit: camera de supraveghere pe care chiar el o cumpărase a surprins atacul violent

Un bărbat din Marea Britanie şi-a atacat brutal partenera şi a fost surprins de camera de supraveghere pe care chiar el a cumpărat-o, pentru a-şi supraveghea câinele. Agresorul, în vârstă de 38 de ani, montase dispozitivul în sufrageria iubitei sale, ca să vadă dacă animalul îi ronţăia canapeaua, potrivit Mirror.

de Redactia Observator

la 30.11.2022, 09:17

Anthony Murgatroyd
Bărbatul a fost arestat pentru vătămare corporală şi deţinere ilegală a unui cuţit "zombie" - Profimedia

Anthony Murgatroyd, un bărbat de 38 de ani din Leeds, şi-a atacat cu brutalitate prietena, în timp ce camera de supraveghere pe care o montase s-a declanșat și i-a surprins fiecare mișcare, ducând la arestarea și condamnarea lui. Bărbatul şi-a lovit partenera şi a târât-o în stradă, după ce cuplul s-a certat pentru că Anthony s-ar fi văzut cu prostituate. 

"Camera pentru câine" a surprins-o apoi pe femeie întorcându-se în sufragerie, urmată de iubitul său, care a lovit-o din nou și a tras-o de păr. Ulterior, bărbatul a ridicat un cuţit de pe podea şi i l-a pus la gât, simulând înjunghierea. După ce a ameninţat-o şi cu o şurubelniţă, el i-a dat partenerei o sticlă de bere şi a forţat-o să o deschidă cu dinţii. 

Femeia a reuşit să scape şi le-a cerut ajutor vecinilor. Aceştia au chemat poliţia, iar Anthony a fost arestat. Chiar şi după atac, victima se temea de suspect și se simțea incapabilă să îl dea în judecată, potrivit poliţiştilor. 

Poliţiştii au folosit imaginile drept dovezi

Pe acelaşi subiect

Din fericire, filmările înregistrate de camera de supraveghere au oferit o imagine detaliată a atacului violent. Detectivii au folosit videoclipurile ca dovadă, iar Anthony a fost acuzat de vătămare corporală din culpă şi deținere ilegală a unui cuțit "zombie".

Bărbatul a recunoscut că este vinovat de ambele infracțiuni, când s-a prezentat la Curtea Leeds Crown pe 7 noiembrie, la două zile după atac. El a fost condamnat la 20 de luni de închisoare luni, pe 28 noiembrie.

"A fost un atac lung și violent care a implicat arme, iar victima s-a temut pentru viața ei în timpul acestui calvar absolut terifiant. Era atât de tulburată și de speriată de Murgatroyd, încât s-a simțit incapabilă să îl dea în judecată. Dar odată ce ofițerii au recuperat şi au vizionat filmările de pe <<camera pentru câine>> au putut să le folosească drept dovezi pentru a trece la acuzații", a declarat unul dintre poliţiştii care s-au ocupat de caz, Lee Berry.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » "Un calvar absolut terifiant". Tânără din UK, snopită în bătaie de iubit: camera de supraveghere pe care chiar el o cumpărase a surprins atacul violent