Antena Meniu Search
x

Un cățeluș din UK a devenit erou, după ce i-a salvat viața stăpânului său, prins sub un castan care s-a prăbușit peste el: "Săpa frenetic pentru a ajunge la mine"

Un cățeluș a devenit erou după ce i-a salvat viața stăpânului său. Bărbatul de 64 de ani a fost rănit, după ce un copac a căzut peste el. A rămas blocat mai mult timp sub trunchiul greu, însă micul Yorkshire Terrier i-a salvat viața.

de Redactia Observator

la 12.06.2023, 14:08

Un cățeluș din UK a devenit erou, după ce i-a salvat viața stăpânului său, prins sub un castan care s-a prăbușit peste el
Un cățeluș din UK a devenit erou, după ce i-a salvat viața stăpânului său, prins sub un castan care s-a prăbușit peste el - Profimedia

Malcolm Myers, în vârstă de 63 de ani, se plimba miercuri cu Buddy, cățelușul lui, când un castan s-a prăbușit dintr-o grădină, fix peste el, potrivit Mirror.

Bărbatul de 63 de ani, salvat de cățelușul său

Malcolm, un om de afaceri semipensionat, a fost lovit la spate și la gât de ramurile grele ale copacului și a fost „îngropat” de frunziș, lângă casa sa din Thirsk, North Yorkshire. Fostul culturist a reușit să se elibereze cu ajutorul lui Buddy, în vârstă de zece ani.

Sunt foarte norocos că sunt în viață, medicii nu știu cum am supraviețuit. A fost îngrozitor. Nu știam ce s-a întâmplat, am auzit acest sunet ca un tunet. Îmi plimbam câinele și mi-a salvat viața, a venit în ajutorul meu, a venit în fugă și a încercat să mă scoată. Am flashback-uri cu capul lui sub o creangă în timp ce săpa, chiar muncea din greu să ajungă la mine. Câinele săpa frenetic pentru a ajunge la mine, a făcut o zonă în care puteam vedea lumina. Eram în întuneric, am reușit să-i prind lăbuța, este un băiețel foarte puternic. A reușit să mă ajute să trec. Nu mi-am pierdut cunoștința, dar era doar întuneric”, a povestit bărbatul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Mapamond » Un cățeluș din UK a devenit erou, după ce i-a salvat viața stăpânului său, prins sub un castan care s-a prăbușit peste el: "Săpa frenetic pentru a ajunge la mine"