Antena Meniu Search
x

Un copilaş de doar 2 ani a murit de foame, lângă cadavrul tatălui său care făcuse infarct. Cum a fost descoperită tragedia din UK

Un copil de doar doi ani a fost găsit mort lângă cadavrul tatălui său. Bărbatul a făcut infarct şi a decedat, iar băieţelul a murit de foame, informează BBC.

de Redactia Observator

la 19.01.2024, 16:47

Un copilaş de doar 2 ani a murit de foame, lângă cadavrul tatălui său care făcuse infarct. Cum a fost descoperită tragedia din UK
- Profimedia - imagine ilustrativă

Cadavrul lui Bronson Battersby, în vârstă de doar doi anişori, a fost găsit ghemuit lângă cel al tatălui său, Kenneth Battersby, în vârstă de 60 de ani. Tragedia a fost descoperită pe 9 ianuarie, în Lincolnshire. Potrivit expertizelor medicale efectuate ulterior, tatăl copilului a decedat pe 29 ianuarie. Skylar, câinele familiei, a fost singurul suflet găsit în viaţă în acea casă.

Cum a fost descoperită tragedia

Mama copilului a declarat autorităţilor că ultima dată şi-a văzut fiul chiar înainte de Crăciun. Apoi a avut o ceartă cu tatăl băiatului şi a părăsit locuinţa. "Vor ajunge la capătul acestei tragedii cu adevărat sfâșietoare. Cu toții vrem răspunsuri la ceea ce s-a întâmplat", a declarat Chris Philp, şeful poliţiei locale.

Asistenţii sociali au sunat la uşă în data de 2 ianuarie, dar nimeni nu a răspuns. O a doua încercare a fost pe 4 ianuarie, iar în data de 9 ianuarie a fost a treia vizită a asistenţilor sociali. Când au văzut că nici a treia oară nu răspunde nimeni, autorităţile au chemat-o pe proprietara apartamentului în care locuiau tatăl şi fiul pentru a deschide uşa. Aşa a fost descoperită tragedia.

Imediat a fost alertată poliţia, care a preluat ancheta. După o serie de investigaţii, dar şi după autopsiile efectuate de medicii legişti, poliţiştii au declarat că morţile nu sunt considerate a fi suspecte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Un copilaş de doar 2 ani a murit de foame, lângă cadavrul tatălui său care făcuse infarct. Cum a fost descoperită tragedia din UK