Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un electrician şi-a ucis trei colegi cu o bâtă şi un cuţit, după ce s-a certat cu şeful, în SUA. O a patra persoană a scăpat cu viaţă

Un electrician este acuzat de uciderea a trei colegi, după un scandal pornit cu şeful său. Potrivit poliţiştilor, incidentul şocant a avut loc la un bloc rezidenţial unde erau cazaţi mai mulţi angajaţi ai companiei de electricitate din Lakeland, Florida.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 04.10.2021, 16:45

Shaun Runyon, în vârstă de 39 de ani, şi-a ucis fără milă trei colegi de la compania de electricitate J&B, din Lakeland, Florida, după o ceartă cu şeful său de la serviciu. Discuţia avută vinerea a fost atât de aprinsă încât s-a concluzionat cu un pumn pe care supervisorul l-a primit din partea lui Shaun. La aproximativ 24 de ore distanţă, bărbatul a luat cu asalt instituţia în care erau cazaţi alţi şapte colegi de muncă, înarmat cu un cuţit şi o bâtă de baseball.

Detalii înfiorătoare din anchetă

În timpul unei conferinţe de presă, şeriful oraşului Polk, Grady Judd, a declarat că bărbatul ar fi părăsit instituţia în care lucrează la ora 2 dimineaţa, crezându-se că ar fi plecat acasă cu maşina în Pennsylvania. Cu toate acestea, sâmbătă, la ora 9.45 dimineaţa, s-a întors la Windsor Island Resort, situat în Davenport, un complex industrial unde mai mulţi angajaţi ai J&B Electric locuiau alături de familiile lor de-a lungul perioadei contractuale pentru proiectele din zona respectivă. Tot acolo fusese plasat în chirie şi supervisorul, însă poliţia nu a făcut publice detaliile privind starea sa de sănătate ori identităţile celor trei victime ucise de Shaun.

Din primele informaţii se pare însă că una dintre victime, care dormea la momentul atacului, a fost bătută până şi-a dat ultima suflare, iar trupul neînsufleţit al altui angajat a fost găsit în faţa uşii de la intrare. Un al treilea a fost dus la spital în stare critică, dar decesul a fost pronunţat în aceeaşi seară, iar a patra victimă a fost lovită cu o bâtă de baseball în cap după ce a încercat să scape alergând în stradă. Un al cincilea angajat a reuşit să scape ca prin minune, împreună cu soţia şi fiica sa, în vârstă de şapte ani, a spus şeriful.

Pe acelaşi subiect

Criminalul a fost prins după câteva ore

O amplă operaţiune de căutare cu elicopetere şi drone a fost lansată pentru găsirea criminalului. Bărbatul a fost prins la scurt timp, după ce ar fi apărut în faţa uşii unui cuplu, cu hainele pline de sânge, pretinzând că a fost violat. Cei doi l-au dus la spital pentru a fi tratat, acolo unde a fost întâmpinat de poliţişti. În faţa oamenilor legii, Shuan a recunoscut masacrul.

Shuan Runyon a fost acuzat de trei crime de gradul I şi de tentativă de omor. „Cunoştea toate aceste victime”, a spus şeriful Judd.

Rezidentul Mark Loewer a spus că încă se teme să se întoarcă acasă în urma incidentului: „Am plecat și acum ne-am întors acasă şi am fost...nu ştiu, copiii mei sunt îngroziţi, sincer nu vreau să mă mai întorc acasă”, a spus el potrivit Mirror. Bărbatul a spus că s-a mutat în zonă în urmă cu șase luni, înțelegând că era un cartier liniștit, orientat spre familie, dar acum consideră că „nu este chiar atât de sigur pentru toţi copiii noştri”

Se pare că Runyon ar fi avut antecedente penale, inclusiv acuzații de strangulare, periclitare a bunăstării unui copil, amenințări teroriste și conducere sub influența substanţelor interzise.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Mapamond » Un electrician şi-a ucis trei colegi cu o bâtă şi un cuţit, după ce s-a certat cu şeful, în SUA. O a patra persoană a scăpat cu viaţă