Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un indian a călătorit de peste 200 de ori cu avionul într-un an. Motivul din spatele sutelor de zboruri

Un indian a călătorit de cel puţin 200 de ori cu avionul anul trecut. Bărbatul a petrecut peste 110 zile în aeroport pe parcursul ultimelor luni. Toate acest zboruri au fost partea unui plan bine pus la punct.

de Redactia Observator

la 15.05.2024 , 18:38

Un indian a călătorit de peste 200 de ori cu avionul într-un an. Motivul din spatele sutelor de zboruri
Un indian a călătorit de peste 200 de ori cu avionul într-un an. Motivul din spatele sutelor de zboruri - Profimedia

Un bărbat indian a făcut cel puţin 200 de curse cu avionul anul trecut pentru a fura bijuterii și alte obiecte de valoare din bagajele de mână ale pasagerilor a fost arestat, a anunțat poliția din Delhi.

Acuzatul, identificat ca fiind Rajesh Kapoor, în vârstă de 40 de ani, a călătorit mai mult de 110 zile pe parcursul anului trecut pentru a comite aceste furturi, scrie Independent.

Schema prin care indianul fura bijuterii de zeci de mii de lire

Articolul continuă după reclamă

Comisarul adjunct al poliției din Delhi, Usha Rangnani, a declarat luni, în timpul unei conferințe de presă la Aeroportul Internațional Indira Gandhi din capitală, că acuzatul se află acum în custodia poliției.

Pe acelaşi subiect

Pe 11 aprilie, un pasager a raportat pierderea unor bijuterii în valoare de 700.000 de rupii (6.685 de lire sterline) în timpul călătoriei de la Hyderabad la Delhi. Un incident similar a avut loc pe 2 februarie, când un pasager a pierdut bijuterii în valoare de 2.000.000 de rupii (19.000 de lire sterline) în timpul călătoriei de la Amritsar la Delhi.

Poliția a declarat că indianul viza pasagerii vulnerabili, în special femeile în vârstă. De asemenea, se pare că a ales curse interne premium, precum Air India și Vistara, care zburau spre destinații precum Delhi, Chandigarh și Hyderabad.

Dl Kapoor căuta discret în cabinele de deasupra capului în timpul îmbarcării, furând obiecte de valoare din gențile pasagerilor neștiutori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Mapamond » Un indian a călătorit de peste 200 de ori cu avionul într-un an. Motivul din spatele sutelor de zboruri