Antena Meniu Search
x

"Un miracol! Sunt foarte norocoşi". O rulotă în care se afla o familie cu doi copii şi doi câini, luată de vânt şi împinsă la vale, în Scoţia

O familie mulţumeşte cerului că este în viaţă, după ce o rafală extrem de puternică de vânt i-a luat pe cei patru membri şi doi câini cu tot cu autorulota în care se aflau.

de Redactia Observator

la 15.04.2024, 17:40

Rulota, luată de vânt
Rulota, luată de vânt - Luna Motorhomes

Grupul de patru persoane, însoţit de doi câini, mergea în excursie spre Scottish Highlands, când furtuna Kathleen i-a lovit în plin. Potrivit Mirror, Peter Schmidt, proprietarul firmei de închiriat autorulote Luna, a aflat despre incident cu două săptămâni în urmă. Acesta a explicat că grupul închiriase un vehicul în valoare de 70.000 de lire sterline.

Rulota, luată de vânt

Serviciile de salvare au ajuns la faţa locului după ce vântul necruţător a împins autorulota de pe şosea într-o vale. Deşi s-au rostogolit cu maşina pe o bucată de drum, cei patru au scăpat cu bine din incidentul bizar. Aveau doar răni minore.

Poliţiştii descriu păţania familiei drept "greu de crezult".

"Nu erau siguri de câte ori s-au rostogolit sau ce s-a întâmplat, dar când au coborât din vehicul, rulota a început să se facă bucăţi în jurul lor", povesteşte Peter Schmidt. Bărbatul admite că păţania familiei este înfricoşătoare.

"Copiii se odihneau în pat, iar frigiderul este destul de greu. Sunt o mulţime de colţuri ascuţite, cuţite, un rezervor cu gaz. Mi se pare un miracol! Sunt foarte, foarte norocoşi", a adăugat el. Familia şi-a continuat excursia, dar într-o altă autorulotă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » "Un miracol! Sunt foarte norocoşi". O rulotă în care se afla o familie cu doi copii şi doi câini, luată de vânt şi împinsă la vale, în Scoţia