Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"Un miracol! Sunt foarte norocoşi". O rulotă în care se afla o familie cu doi copii şi doi câini, luată de vânt şi împinsă la vale, în Scoţia

O familie mulţumeşte cerului că este în viaţă, după ce o rafală extrem de puternică de vânt i-a luat pe cei patru membri şi doi câini cu tot cu autorulota în care se aflau.

de Redactia Observator

la 15.04.2024 , 17:40

Rulota, luată de vânt
Rulota, luată de vânt - Luna Motorhomes

Grupul de patru persoane, însoţit de doi câini, mergea în excursie spre Scottish Highlands, când furtuna Kathleen i-a lovit în plin. Potrivit Mirror, Peter Schmidt, proprietarul firmei de închiriat autorulote Luna, a aflat despre incident cu două săptămâni în urmă. Acesta a explicat că grupul închiriase un vehicul în valoare de 70.000 de lire sterline.

Rulota, luată de vânt

Serviciile de salvare au ajuns la faţa locului după ce vântul necruţător a împins autorulota de pe şosea într-o vale. Deşi s-au rostogolit cu maşina pe o bucată de drum, cei patru au scăpat cu bine din incidentul bizar. Aveau doar răni minore.

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii descriu păţania familiei drept "greu de crezult".

"Nu erau siguri de câte ori s-au rostogolit sau ce s-a întâmplat, dar când au coborât din vehicul, rulota a început să se facă bucăţi în jurul lor", povesteşte Peter Schmidt. Bărbatul admite că păţania familiei este înfricoşătoare.

"Copiii se odihneau în pat, iar frigiderul este destul de greu. Sunt o mulţime de colţuri ascuţite, cuţite, un rezervor cu gaz. Mi se pare un miracol! Sunt foarte, foarte norocoşi", a adăugat el. Familia şi-a continuat excursia, dar într-o altă autorulotă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Mapamond » "Un miracol! Sunt foarte norocoşi". O rulotă în care se afla o familie cu doi copii şi doi câini, luată de vânt şi împinsă la vale, în Scoţia