Antena Meniu Search
x

Video Un motociclist și-a filmat propriul accident, după o cursă cu peste 260 km/oră. Soția lui a decis distribuirea imaginilor, ca o lecție pentru vitezomani

Pe pagina de Facebook a Poliției din Budapesta a fost publicat un filmuleț care arată un accident teribil de motocicletă, în care un biker australian, din cauza vitezei excesive, nu are nicio șansă să reacționeze, pentru a evita impactul. Din fericire, bărbatul a supraviețuit accidentului, dar va avea nevoie de îngrijiri pentru tot restul vieții.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 09.11.2023, 12:44

Vezi și

Motociclistul și-a filmat propriul accident, filmulețul original fiind distribuit de poliția australiană, cu acordul soției bărbatului.

Femeia a vrut, astfel, ca toată lumea să vadă ce se întâmplă atunci când conduci cu viteze extreme.

Leziuni cerebrale permanente, după impactul teribil

Din fericire, bărbatul a supraviețuit impactului cumplit, dar a fost în comă timp de două luni. A suferit o leziune cerebrală permanentă și va avea nevoie de îngrijiri medicale pentru tot restul vieții. 

"Trebuie să vă spunem din nou și din nou că viteza este periculoasă? Da, este. De ce? Pentru că mulți oameni cred că pot lua decizii bune chiar și atunci când conduc cu viteză excesivă. Videoclipul original a fost distribuit de poliția australiană. În film, motociclistul și-a filmat propriul accident. În urma impactului, a intrat în comă timp de 2 luni, a suferit o leziune cerebrală permanentă și va avea nevoie de îngrijire completă pentru tot restul vieții. 

Distrbuirea imaginilor a fost autorizată de soția bărbatului, pentru ca toată lumea să vadă ce se întâmplă atunci când conduci cu viteze extreme", este mesajul transmis de Poliția din Budapesta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Un motociclist și-a filmat propriul accident, după o cursă cu peste 260 km/oră. Soția lui a decis distribuirea imaginilor, ca o lecție pentru vitezomani