Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un pompier a furat telefonul unui tânăr mort în accident, ca să îl dea cadou fiicei. Salvatorul italian a fost condamnat cu suspendare

Gest incalificabil făcut de un pompier care a intervenit la locul unui accident teribil produs în orașul Terracina din provincia Latina, în Italia. Salvatorul a furat telefonul mobil al uneia dintre victime, a șters tot conținutul și i l-a dat cadou fiicei sale. Pentru fapta sa, bărbatul a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendarea condiționată a pedepsei.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.05.2022, 15:21

Giuseppe De Bonis, în vârstă de 61 de ani, acum pensionat, a făcut parte din echipele de salvare chemate să intervină, în noaptea dintre 27 spre 28 august 2013, la un accident produs la intersecția Frasso din orașul Terracina.

Trei mașini s-au ciocnit atunci, iar bilanțul a fost cumplit: cinci răniți, dintre care doi în stare foarte gravă, transportați de urgență la spitalul Santa Maria Goretti din Latina. 

Salvatorul a furat telefonul uneia dintre victimele accidentului

Pentru Luca Violo, unul dintre tinerii implicați în accident, în vârstă de doar 20 de ani, medicii nu au mai putut face nimic. Din păcate, băiatul murit două zile mai târziu, din cauza rănilor foarte grave suferite. O durere enormă pentru părinți, care, cu mare generozitate, au decis să doneze organele fiului lor. Apoi, la câteva zile distanță, tatăl și mama lui Luca au primit efectele personale ale fiului său, recuperate de cei care au intervenit la locul tragediei.

Pe acelaşi subiect

Mai puțin telefonul mobil al tânărului. Oamenii au încercat să sune la acel număr, au trimis mesaje, au făcut apel să le fie returnat. Fără niciun răspuns, scriu jurnaliștii de la Il Messaggero.

Însă cercetările ulterioare, după identificarea numărului de serie al telefonului, au scos la iveală faptul că De Bonis și-a însușit aparatul, pe care i l-a dat cadou fiicei sale, după ca să fi șters definitiv întregul conținut, inclusiv fotografiile.

Pompierul furăcios, condamnat la închisoare cu suspendare

Luni dimineață, în fața instanței din Latina, a avut loc ultimul termen în procesul în care pompierul a fost acuzat de furt cu circumstanță agravantă. La încheierea camerei de consiliu, judecătorul l-a condamnat pe militar la un an de închisoare cu suspendarea condiționată a pedepsei. Apărarea se pregătește acum să facă recurs.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Un pompier a furat telefonul unui tânăr mort în accident, ca să îl dea cadou fiicei. Salvatorul italian a fost condamnat cu suspendare