Antena Meniu Search
x

Un preot catolic a renunţat la sutană după 23 de ani, din dragoste pentru o femeie. Acum anunţă că vrea să candideze la o primărie dintr-un orăşel italian

A renunţat la sutană din dragoste pentru o femeie, iar acum anunţă că intenţionează să intre şi în politică. Antonio Romano, fost preot din Chiusano San Domenico, a anunțat că va candida la funcția de primar al orașului din provincia Avellino.

de Redactia Observator

la 15.02.2024, 22:33

Au trecut doar două săptămâni de când Antonio Romano, un fost preot catolic îşi anunța intenția de a părăsi preoția din dragoste pentru o femeie, iar acum revine din nou în actualitate.

După iubire, vrea politică

Printr-o lungă postare pe Facebook, fostul preot și-a anunțat dorința de a candida la funcția de primar al orașului Chiusano San Domenico, orașul din provincia Avellino în care locuiește și în care, timp de 23 de ani, a condus comunitatea religioasă, slujind ca preot al bisericii Santa Maria degli Angeli, scrie Fan Page.

„Bună seara tuturor, această postare se adresează tuturor cetățenilor din Chiusano. Îmi anunț oficial candidatura la funcția de primar. Știu deja la ce vă gândiţi. Vă rog doar să vă abțineți de la comentarii înainte de a citi întregul mesaj. La urne veţi avea deplina libertate de a vă exprima în fața conștiinței aprobarea sau nu. Este adevărat că timpul este scurt pentru a vă obișnui cu această schimbare bruscă de rol, dar nu trebuie să vă speriaţi de asta.

M-am hotărât să particip la scrutin, pentru că eu încă pot da foarte mult comunității Chiusano de la care am primit foarte mult. Îmi propun să realizez această a doua vocație a mea ca un serviciu pentru creșterea binelui comun, dar și ca o oportunitate de a-mi face ideile și inițiativele cunoscute cât mai multor oameni. Din acest motiv nu pot evita expunerea media și o anumită vizibilitate”, a scris Antonio Romano pe pagina de Facebook. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Un preot catolic a renunţat la sutană după 23 de ani, din dragoste pentru o femeie. Acum anunţă că vrea să candideze la o primărie dintr-un orăşel italian