Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un român, acuzat că a răpit o fetiță de 6 ani în Grecia, dintr-o casă vecină, ca să-și satisfacă poftele bolnave

Un caz cutremurător a îngrozit comunitatea din Patras, al treilea oraș ca mărime din Grecia. Costin Florin, un român în vârstă de 39 de ani, a fost arestat de polițiști, fiind acuzat că a răpit o fetiță de 6 ani, a dus-o cu forța în apartamentul lui, unde ar fi abuzat-o.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 27.03.2022, 14:41

Identitatea românului, imagini cu acesta, dar și detaliile legate de cazul revoltător au fost dezvăluite de publicația elenă pelop.gr. Faptele ar fi avut loc sâmbăta trecută, la amiază.

Astfel, potrivit jurnaliștilor greci, românul a luat-o cu forța pe fetița de 6 ani din casa unei vecine. Fusese lăsată în grija acesteia de mama copilei, cât timp femeia împreună cu celălalt copil al familiei mergeau la spital. Se pare că individul a urmărit ce se întâmpla în casă și, profitând de o scurtă absență a proprietarei, a intrat pe o fereastră deschisă, a luat-o cu forța pe fetiță și a dus-o la el în apartament. Acolo, bărbatul ar fi comis acte indecente.

Copila a dezvăluit, ulterior, că românul ar fi atins-o nepotrivit. 

La un moment dat, când și-a dat seama că vecina a revenit în locuință, a dus-o înapoi pe copilă, încercând să se asigure că absența minorei nu a fost observată.

Pe acelaşi subiect

Copila a descris scene înfiorătoare

Fetița i-a povestit celei ce ar fi trebuit să aibă grijă de ea ce s-a întâmplat, iar femeia a anunțat imediat poliția. Ulterior, mama copilei a făcut o plângere oficială împotriva individului.

Românul a fost găsit de polițiști la domicilul său.

Din primul moment al arestării, acesta a negat acuzațiile, susținând că nu i-a făcut nimic fetiței. Nu a putut însă justifica ceea ce a descris minora că a trăit în apartamentul său. Cercetările în acest caz sunt în plină desfășurare, fiind așteptată inclusiv o examinare medico-legală a copilei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Un român, acuzat că a răpit o fetiță de 6 ani în Grecia, dintr-o casă vecină, ca să-și satisfacă poftele bolnave