Antena Meniu Search
x

Un tânăr și-a omorât în bătaie bunica, pentru că i-a cerut un pahar cu apă. Crima oribilă a șocat comunitatea din Kavala, în Grecia

O bătrână de 83 de ani a sfârșit în chinuri cumplite, după ce propriul ei nepot, un tânăr de 23 de ani, a omorât-o în bătaie. Băiatul a lovit-o pe femeie ore în șir, de duminică noapte până la primele ore ale dimineții de luni. Grozăvia a avut loc în Kavala, un oraș din nordul Greciei, băiatul fiind acum arestat și cercetat pentru crimă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 15.03.2022, 13:00

Un tânăr și-a omorât în bătaie bunica, pentru că i-a cerut un pahar cu apă. Crima oribilă a șocat comunitatea din Kavala, în Grecia
Un tânăr și-a omorât în bătaie bunica, pentru că i-a cerut un pahar cu apă. Crima oribilă a șocat comunitatea din Kavala, în Grecia - protothema.gr / ertnews.gr

Comunitatea din Chrysochori, orașul grecesc Kavala, este în șoc după ce o localnică în vârstă de 83 de ani a fost ucisă cu sălbăticie de către propriul ei nepot. Tânărul de 23 de ani, care ar avea probleme psihice, și-a bătut bunica ore întregi dintr-un motiv banal, până când nefericita a murit.

Totul a început duminică noaptea, când bătrâna s-a trezit și i-a cerut nepotului ei un pahar cu apă. Se pare că acela a fost momentul în care tânărul și-a pierdut cumpătul și a început să o bată. A ținut-o în pumni până la 4 dimineața, potrivit presei locale, când biata femeie a murit.

Criminalul a sunat la firma de pompe funebre, spunând că bunica lui a căzut și a murit

Dându-și seama că bunica lui nu mai respiră, băiatul a sunat la o firmă de pompe funebre spunând că bătrâna a căzut și că, probabil, a murit.

Pe acelaşi subiect

Bănuitor, angajatul l-a sfătuit să cheme un medic, dar și Poliția. Când agenții au ajuns la locuință au văzut-o pe bătrână bătută sălbatic și au cerut ajutorul medicului legist, pentru a da explicații cu privire cauzele care au dus la decesul femeii. Între timp, tânărul a fost dus la secție, pentru a fi audiat.

În urma verificărilor, legiștii au concluzionat că bătrâna a sfârșit în urma bătăii și nu după ce ar fi căzut, așa cum anunțase nepotul ei. Într-un final, băiatul și-a recunoscut fapta și a fost arestat. 

Fiul și nepotul trăiau din pensia bătrânei

Verificările ulterioare ale poliției au scos la iveală detalii înfiorătoare.

În timpul bătăii, tatăl băiatului, care este invalid, se afla la câțiva metri distanță, într-o căsuță din curtea casei. Se pare că pensia femeii era singura sursă de venit a familiei, bătrâna întreținându-și atât fiul, cât și nepotul șomer. Mai mult, se pare tânărul de 23 de ani își lovea frecvent bunica, însă aceasta nu s-a plâns niciodată și nici nu a vrut să sune la poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Mapamond » Un tânăr și-a omorât în bătaie bunica, pentru că i-a cerut un pahar cu apă. Crima oribilă a șocat comunitatea din Kavala, în Grecia