Antena Meniu Search
x

Un român de 32 de ani, găsit inconştient pe marginea unei autostrăzi din Germania. A fost abandonat de şoferul autocarului care îl ducea la Arad

Un român în vârstă de 32 de ani a fost abandonat pe marginea unei autostrăzi din Germania, de şoferul autocarului în care circula spre Arad. Pe numele şoferului, român şi el, a fost deschis acum dosar penal.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 07.10.2022, 17:10

Un român de 32 de ani, găsit inconştient pe marginea unei autostrăzi din Germania
Un român de 32 de ani, găsit inconştient pe marginea unei autostrăzi din Germania - Shutterstock - foto ilustrativ

Incidentul s-a petrecut miercuri, 5 octombrie, în zona de odihnă Donautal, situată pe autostrada A3 în apropierea orașului Passau, din regiunea Bavaria. 

Pe numele şoferului român, poliţiştii germani au deschis un dosar de urmărire penală, scrie PNP.

Bărbatul abandonat, găsit inconştient

Alarma a fost dată de un angajat al zonei de odihnă care l-a văzut pe românul abandonat, în stare de inconştienţă, şi a sunat la poliție, în jurul orei 22:45.

Pe acelaşi subiect

La sosirea salvatorilor, persoana era deja într-o stare de hipotermie severă, nu mai putea răspunde la întrebări și, potrivit serviciilor de urgență, se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că persoana respectivă este un român care se deplasa de la Nürnberg (Bavaria) la Arad (România) într-un autobuz cu numere de înmatriculare româneşti.

Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care șoferul de autobuz nu a mai vrut să mai transporte pasagerul și l-a abandonat, însă pentru fapta lui, şoferul va răspunde în faţa legii. Poliţiştii fac apel la martori pentru a afla mai multe detalii despre acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Un român de 32 de ani, găsit inconştient pe marginea unei autostrăzi din Germania. A fost abandonat de şoferul autocarului care îl ducea la Arad