Antena Meniu Search
x

Video Momentul prăbuşirii avionului în lacul Colibiţa, surprins în imagini. Pilotul a murit, după ce a fost scos inconştient

Momentul prăbuşirii avionului uşor cu două persoane la bord în lacul Colibița din județul Bistrița-Năsăud a fost surprins de o cameră.

de Redactia Observator

la 28.08.2022, 13:20

În imagine se vede cum avionul pierde din altitudine şi ajunge aproape de lac, unde se izbeşte, după care se răstoarnă, iar apoi intră în apă în poziţie verticală. 

Pilotul a murit, după ce a fost scos în stop cardio-respirator

Pilotul, în vârstă de aproximativ 65 de ani, a fost scos din epava avionul inconștient, in stop cardio-respirator, de către unele persoane aflate pe lac cu ambarcațiuni. Un pompier paramedic, în timpul liber, aflat pe lac a început aplicarea protocolului de resuscitare la câteva minute după producerea accidentului aviatic, până la sosirea primelor echipaje de interventie. Din păcate, bărbatul nu a mai putut fi salvat

„Pilotul în vârstă de aproximativ 65 de ani a fost scos din epava avionul inconștient, in stop cardiorespirator, de către unele persoane aflate pe lac cu ambarcațiuni. Un pompier paramedic, aflat în timpul liber pe lac, a început aplicarea protocolului de resuscitare la câteva minute după producerea accidentului aviatic, până la sosirea primelor echipaje de intervenție. Bărbatul a răspuns manevrelor aplicate de colegul nostru, în prima faza, continuate de echipajele ISU Bistrița-Năsăud, dar a reintrat în stop cardiorespirator, în patru rânduri. Din păcate, după mai bine de 100 de minute de aplicare a protocolului de resuscitare, organismul bărbatului nu a mai răspuns manevrelor aplicate, echipajele medicale fiind nevoie să îi declare decesul la locul solicitării”, a spus Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Pasagerul, un cetățean german, în vârstă de 45 de ani a ieșit singur din aeronava. „Este conștient și stabil, prezenta ușoare leziuni ce nu implica transportul la spital. A fost evaluat de către echipajele si refuză transportul la spital”, a mai spus Rus.

Reamintim că un avion ușor cu două persoane la bord a căzut duminică în lacul Colibița din județul Bistrița-Năsăud. În avion se aflau două persoane. Pilotul, cu vârsta aproximativă de 65 de ani, a fost scos inconştient din apă. Cealaltă persoană a reuşit să iasă singură. A primit îngrijiri şi se află în afara oricărui pericol. La faţa locului au fost alocate mai multe resurse din cadrul ISU Bistrița Năsăud, precum și elicopterul SMURD. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Momentul prăbuşirii avionului în lacul Colibiţa, surprins în imagini. Pilotul a murit, după ce a fost scos inconştient