Antena Meniu Search
x

Un român și doi spanioli au plănuit o evadare ca în filme din închisoarea Cáceres: pistol adus cu drona și răpirea unui gardian

Centrul Sindical al Funcționarilor Publici din Spania (CSIF) a anunțat că, în 19 august, polițiștii au împiedicat o posibilă tentativă de evadare a trei deținuți, din penitenciarul din Cáceres. Este vorba despre un român și doi indivizi din Badajoz, Spania.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 27.08.2021, 11:28

Un român și doi spanioli au plănuit o evadare ca în filme din închisoarea Cáceres: pistol adus cu drona și răpirea unui gardian - hoy.es

Potrivit publicației spaniole elperiodicoextremadura.com, oficialii închisorii au dejucat un plan care implica "o evadare cu armă de foc și răpirea unui gardian".

Arma avea să fie adusă de o dronă

Autoritățile spaniole au mai transmis că investigațiile se concentrează asupra unuia dintre cei trei deținuți, care ar fost, de faptul, capul operațiunii. Ceilalți doi ar fi avut un rol secundar.

Se pare că individul și-ar fi dezvăluit planul de a evada, lucru care i-a alertat pe funcționarii penitenciarului. Astfel, în urma perchezițiilor făcute în celula bărbatului, ofițerii au găsit un telefon mobil și două țepușe. 

De asemenea, "se pare" că unul dintre cei trei deținuți ar fi urmat să "primească din exterior un pistol cu ajutorul unei drone", armă cu ajutorul căreia intenționa să "răpească un funcționar".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Un român și doi spanioli au plănuit o evadare ca în filme din închisoarea Cáceres: pistol adus cu drona și răpirea unui gardian