Antena Meniu Search
x

Un rottweiler a căzut de la balcon peste o femeie însărcinată, în Roma. Tânăra este în stare gravă

Incident şocant pe o străduţă din centrul Romei. Un câine, rasa rottweiler, a căzut de la balcon şi a lovit o tânără însărcinată, potrivit agenţiei de presă ANSA. Femeia a ajuns la spital în stare gravă.

de Redactia Observator

la 30.10.2023, 10:39

Un rottweiler a căzut de la balcon peste o femeie însărcinată, în Roma. Animalul a murit în urma impactului
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Scene cumplite au avut loc, vineri dimineaţă, pe o stradă din centrul Romei. Un câine, care a căzut de la etajul trei al unui bloc, a lovit o femeie însărcinată care trecea prin zonă. 

Martorii s-au grăbit să îi acorde primul ajutor tinerei de 28 de ani, până la sosirea paramedicilor. Câţiva au verificat şi starea animalului, însă pentru patrupedul de talie mare nu s-a mai putut face nimic.  Victima a ajuns la spital, în stare gravă, unde a fost plasată sub observație strictă.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili cum a fost posibil ca acest incident să se întâmple și ce a provocat căderea fatală a câinelui. Proprietara animalului este în stare de şoc şi spune că nu a observat nimic bizar în comportamentul patrupedului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Un rottweiler a căzut de la balcon peste o femeie însărcinată, în Roma. Tânăra este în stare gravă