Antena Meniu Search
x

Un şofer beat a încercat să facă schimb de locuri cu câinele său, pentru a nu fi arestat pentru viteză, în SUA. Le-a spus poliţiştilor că nu el era la volan

Situaţie complet inedită în trafic, pe o şosea din SUA. Un şofer vitezoman a încercat să schimbe locul cu câinele său, pentru a nu fi arestat. Omul le-a spus poliţiştilor că nu el era la volan în momentul în care a depăşit limita de viteză, ci patrupedul său. 

de Redactia Observator

la 16.05.2023, 09:09

Un şofer beat a încercat să facă schimb de locuri cu câinele său, pentru a nu fi arestat pentru viteză, în SUA - Shutterstock

Un șofer beat care circula cu viteză pe o șosea din SUA a încercat să schimbe locul cu câinele său pentru a evita arestarea. El le-a spus polițiștilor că nu s-a aflat la volan în momentul în care a depășit limita de viteză, potrivit Sky News.

Şoferul a încercat să dea vina pe câine pentru depăşirea vitezei

Incidentul a avut loc în orașul Springfield. Un șofer tras pe dreapta pentru depășirea vitezei a încercat să schimbe locul cu câinele său pentru a evita arestarea, a anunțat poliția.

Un ofițer din Colorado a declarat că l-a văzut pe bărbat mutându-se pe scaunul pasagerului. Ulterior, el a insistat că nu se afla la volan, dar anchetatorii cred că a fugit de poliție deoarece părea să fie în stare avansată de ebrietate, potrivit Mediafax.

Bărbatul a fost oprit de polițiști și a fost arestat. El a fost dus la spital și acum se confruntă cu mai multe acuzații, inclusiv conducerea unei mașini sub influența alcoolului sau a drogurilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Un şofer beat a încercat să facă schimb de locuri cu câinele său, pentru a nu fi arestat pentru viteză, în SUA. Le-a spus poliţiştilor că nu el era la volan