Antena Meniu Search
x

Un şofer de Uber, ucis cu bestialitate de doi tineri, după ce le-a cerut să nu mai mănânce în maşina lui. Bărbaţii au fost condamnaţi acum la închisoare pe viaţă

Moarte înfiorătoare pentru un şofer de Uber. Bărbatul a fost ucis cu bestialitate de doi tineri, după ce le-a cerut să nu mai mănânce în maşina sa.

de Monica Palade

la 23.05.2022, 17:33

Incidentul a avut loc în luna octombrie a anului trecut, iar acum cei doi criminali, Connor McPartland, 20 de ani, şi Martin Treacy, 18 ani, au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă. Cei doi nu vor putea să fie eliberaţi condiţionat timp de 30 de ani.

Ucis cu bestialitate de doi tineri

Fratele şoferului de Uber, care a fost bătut până la moarte, spune că nu a putut să-l recunoască după înfiorătorul atac. Şoferul Ali Asghar, care este descris ca un „adevărat gentleman”, i-a luat pe cei doi din centrul oraşului Oldham către Rochdale, unde plănuiau să se întâlnească cu mai multe fete şi să meargă la o petrecere de Halloween. Treacy a început să mănânce un burger de pui şi chipsuri în noul Mercedes al bărbatului.

Şoferul a oprit pe Queensway, după ce Treacy a refuzat să se oprească. Atunci, bărbatul a fost atăcat în mod brutal de pereche, care l-au lovit cu pumnii şi picioarele în cap. A fost împins şi lovit cu capul de volanul propriei sale maşini şi a murit două săptămâni mai târziu. Un judecător a declarat că victima Ali Asghar nu are nicio vină.

Pe acelaşi subiect

A murit două săptămâni mai târziu

„Ali Asghar avea 39 de ani când a avut ghinionul să vă întâlnească pe voi doi, o pereche de ticăloși beți”, le-a spus judecătorul Alan Conrad criminalilor.

„A fost un om muncitor și cumsecade, care a îndeplinit un serviciu public valoros pentru a-și îngriji familia. Prin violența pe care aţi avut-o în stare de ebrietate, în câteva minute, v-aţi ruinat viața, dar asta nu este nimic în comparație cu pagubele pe care le-aţi făcut altora prin comportamentul vostru sălbatic și brutal”.

Fratele domnului Asghar, Azhar Ali, a spus că fața fratelui său era „de nerecunoscut” când a mers să-l viziteze la spital. Și-a dat seama că era fratele său pe targă doar după ce i-a recunoscut pantofii.

Azhar Ali a povestit despre durerea pe care moartea fratelui său a provocat-o familiei lor din Marea Britanie și din Pakistanul lor natal. El a dezvăluit că nu a putut la început să-i spună mamei lor din Pakistan despre moartea fiului ei și a mințit-o. A așteptat câteva săptămâni pentru a dezvălui vestea, când trupul său a fost dus cu avionul în Pakistan. „O mare parte” din mama lor a murit împreună cu fiul ei, a mai spus fratele victimei.

„Sunt total distrus și nu voi putea niciodată să-mi scot acele imagini și gânduri din cap. Eu și familia mea vrem dreptate pentru moartea prematură a lui Ali, ne este dor de el. El a fost speranța, sprijinul familiei noastre și vrem să știm de ce cei responsabili care nici măcar nu l-au cunoscut, l-au ucis fără niciun motiv”, a mai spus bărbatul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Un şofer de Uber, ucis cu bestialitate de doi tineri, după ce le-a cerut să nu mai mănânce în maşina lui. Bărbaţii au fost condamnaţi acum la închisoare pe viaţă