Antena Meniu Search
x

Foto Un tânăr model, fotbalist în Italia, şi-a ucis cu sălbăticie fosta iubită, de 56 de ani. Femeia se plângea deseori că e hărţuită

Fotbalistul Giovanni Padovani, fost model şi jucător al echipei din liga a patra italiană Sancataldese, e acuzat că şi-a ucis în bătaie iubita în vârstă de 56 de ani. Tânărul de 27 de ani ar fi folosit, printre altele, o bâtă de baseball şi un ciocan. Acesta a fost arestat în Bologna.

de Redactia Observator

la 24.08.2022, 17:36

Giovanni Padovani, jucător al echipei din liga a patra italiană Sancataldese, a fost arestat, el fiind acuzat că şi-a ucis fosta iubită lovind-o în mod repetat cu o bâtă de baseball şi cu alte obiecte contondente, între care şi un ciocan, relatează Gazzetta dello Sport şi Ansa.

Fotbalistul şi-a ucis cu sălbăticie iubita

Alessandra Matteuzzi, în vârstă de 56 de ani, a fost lovită cu sălbăticie marţi seară, la Bologna, în curtea apartamentului său. Matteuzzi era conştientă atunci când au sosit medicii la locul agresiunii, însă a murit la spital, din cauza rănilor grave la cap, relatează news.ro.

Matteuzzi a depus plângere împotriva lui Padovani la sfârşitul lunii iulie, la câteva luni după ce se încheiase relaţia lor. Ea s-a plâns atunci că bărbatul o hărţuia. Padovani, fost model, a jucat de-a lungul carierei de fotbalist pentru echipe din Serie C şi Serie D.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Un tânăr model, fotbalist în Italia, şi-a ucis cu sălbăticie fosta iubită, de 56 de ani. Femeia se plângea deseori că e hărţuită