Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat a dat buzna în carlinga unui avion chiar înainte de decolare. Imagini de groază la bordul unui aeronave American Airlines

Momente tensionate la bordul unui avion American Airlines, care se pregătea să decoleze de pe un aeroport din Honduras. Un pasager tulburat a agresat echipajul de zbor și a încercat să sară de la geamul cabinei de pilotaj. Un pilot a reușit să-l oprească, iar polițiștii l-au arestat la scurt timp după aceea.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 12.01.2022, 18:18

Un bărbat a dat buzna în carlinga unui avion chiar înainte de decolare. Imagini de groază la bordul unui aeronave American Airlines
Un bărbat a dat buzna în carlinga unui avion chiar înainte de decolare. Imagini de groază la bordul unui aeronave American Airlines - Twitter

Imaginile postate pe Twitter surprind momentul în care pasagerul țipă și se apleacă peste geamul deschis al carlingii, după ce în prealabil agresase echipajul de zbor. 

Bărbatul, identificat de postul local de știri LaPrensa.hn drept Aaron Christopher Ebanks Fuentes, a devenit agitat când i s-a cerut să-și pună bagajele în spațiul special destinat. 

Pasagerul a încercat să se arunce din cockpit

Videoclipul filmat cu un telefon mobil îl arată pe Fuentes îmbrăcat într-un hanorac cu glugă de culoare alb-negru și o șapcă de baseball, aplecându-se pe fereastra carlingii. După câteva secunde, se retrage sau este tras de cineva înapoi în avion. Potrivit unor surse, pilotul aeronavei este cel care l-a tras de la fereastră. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul a fost fotografiat ulterior stând într-un scaun cu rotile cu pantofii scoși. LaPrensa a raportat că a fost dus la o secție de poliție din La Lima pentru a-i fi formulate acuzații împotriva sa.

„Aplaudăm membrii echipajului nostru remarcabil pentru profesionalismul lor în gestionarea unei situații dificile”, a spus American Airlines în declarația sa.

Aeronava avariată de pasagerul turbulent a rămas blocată pe aeroport

Aeronava avariată, un Boeing 737-800 care transporta 121 de pasageri și șase membri ai echipajului, a rămas blocată pe aeroport.

Zborul a fost programat inițial să plece chiar înainte de ora locală 15:00, dar din cauza pagubelor provocate de pasager, un avion de înlocuire a trebuit să fie trimis în Honduras, provocând o întârziere de opt ore. 

Noul avion a decolat abia la ora 23:00, aterizând la Miami chiar înainte de ora locală 2:00.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » Un bărbat a dat buzna în carlinga unui avion chiar înainte de decolare. Imagini de groază la bordul unui aeronave American Airlines