Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un tată grav bolnav a scris felicitări de naştere fiicelor sale, pentru următorii 30 de ani, înainte să moară. Mesajele emoţionante lăsate fetelor

Două surori gemene primesc mesaje emoționante de ziua lor de naștere de la răposatul lor tată, după ce acesta a lăsat în urmă bileţele pentru următori de 30 de ani pentru fiicele lui iubite.

de Aura Trif

la 11.07.2023, 21:56

Într-un gest emoționant, Nick Keenan din Lindfield, a scris viitoare felicitări de naștere pentru fiicele sale Rose și Sophia, când aveau doar 17 luni, relatează Daily Mail.

Bărbatul, tată a doi copii a murit din cauza unei tumori pe creier, dar dorea ca gemenele sale să aibă mesaje de ziua lor în fiecare an. Fetele și-au deschis recent felicitările de la el pentru a patra zi de naștere, unde le-a spus că vor începe școala în curând și că trebuie să aibă grijă una de cealaltă. "Veţi fi fete mari curând şi veţi merge la o şcoală de copii mari. Fiţi curajoase şi aveţi grijă una de cealaltă. Multă dragoste. Tata", scria pe una dintre scrisorile deschise de fete recent.

Nick a fost diagnosticat cu o tumoră pe creier de mărimea unei mingi de tenis

El a murit tragic la vârsta de 34 de ani în noiembrie 2020, la nouă luni după ce i s-a spus că tumora sa s-a dezvoltat într-un glioblastom, o formă agresivă de cancer. Nick a fost diagnosticat cu un astrocitom de dimensiunea unei mingi de tenis, o tumoare comună a creierului, în 2015, după săptămâni de suferință.

Pe acelaşi subiect

Soția lui Nick, Victoria, a spus: „Nick a fost piatra tuturor și foarte mult a mea. Era incredibil de puternic și mergea la muncă în fiecare zi cu radioterapie și chimioterapie. De asemenea, a reușit să mă susțină, așa cum ar face orice soț bun, deși trecea prin lucruri mult mai importante. Nu a fost niciodată despre el. Îi consola pe ceilalți în timp ce era pe moarte și le-a scris fetelor noastre, Rose și Sophia, felicitări de naștere pentru primii 30 de ani din viața lor. A vrut să fie alături de ele, când își sărbătoreau zilele de naștere fără el."

„Când am intrat în cameră și am văzut că Nick plângea, am știut că ceva nu este în regulă. M-au așezat și mi-au spus că au găsit o leziune de mărimea unei mingi de tenis pe partea stângă a creierului, în mijlocul lobului frontal. Spuneau că e o creştere lentă și probabil că fusese acolo de când s-a născut el”, a adăugat ea.

Operația lui Nick și tratamentul ulterior cu radioterapie și chimioterapie au mers atât de bine încât el și Victoria au decis să meargă mai departe cu planurile lor de a întemeia o familie.

„În decembrie 2019, când fetele noastre aveau doar șase luni, Nick a observat că vorbirea lui a devenit neclară. Am luat legătura cu medicul și am ajuns să ne întoarcem după Crăciun. Aveam un sentiment foarte ciudat că va fi ultimul nostru Crăciun și așa am organizat cea mai mare sărbătoare invitând pe toți să vină și să rămână cu noi. În martie 2020, am aflat că tumora lui s-a dezvoltat într-un glioblastom și ni s-a spus că probabil mai are de trăit mai puțin de un an”, a mărturisit soţia bărbatului.

De fapt, Nick a mai rezistat nouă luni de la acest diagnostic

Nick a urmat un tratament suplimentar și a fost luat în considerare pentru un studiu clinic când i s-a spus că nu se mai putea face.

Ea face campanie alături de Brain Tumor Research pentru a ajuta petiția sa de creștere a finanțării cercetării să ajungă la 100.000 de semnături, în speranța de a provoca o dezbatere parlamentară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Un tată grav bolnav a scris felicitări de naştere fiicelor sale, pentru următorii 30 de ani, înainte să moară. Mesajele emoţionante lăsate fetelor