Antena Meniu Search
x

Video Un tată şi-a adus fiul de 16 ani la o greutate de 30 de kg, forţându-l să postească. A ajuns la spital, în Odessa, când nici măcar apă nu mai putea bea

Poliţiştii din Odessa au declanşat o anchetă, după ce un adolescent de 16 ani a ajuns în stare gravă la spital, deshidratat şi cântărind doar 30 de kilograme. Se pare vinovat de starea băiatului se face tatăl acestuia, care şi-ar fi "tratat" fiul de demoni prin post. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 28.07.2021, 11:17

Un tată şi-a adus fiul de 16 ani la o greutate de 30 de kg, forţându-l să postească. A ajuns la spital, în Odessa, când nici măcar apă nu mai putea bea - capturi video YouTube

Un tată ucrainean este investigat de poliţia din Odessa, după ce a decis să-şi vindece fiul de 16 ani într-un mod mai puţin obişnuit. Bărbatul era convins că adolescentul este atacat şi posedat de demoni, aşa că l-a forţat să ţină post şi i-a limitat accesul la mâncare.

Aşa se face că, băiatul de 16 ani a ajuns să cântărească, la o înălţime de 180 cm, mai puţin de 30 de kilograme. Adolescentul a ajuns la spital doar atunci când, din cauza epuizării, nici măcar apăr nu mai putea bea, relatează publicaţia locală Telegraf.

Băiatul este în stare gravă, deshidratat și subponderal, dar, potrivit medicilor, în absența complicațiilor, el va începe treptat să-și recapete greutatea.

Tatăl şi-a înfometat fiul, sfătuit de un mentor spiritual

Pe acelaşi subiect

Într-un interviu acordat TSN, tatăl adolescentului, Andrei Gaslov, a declarat că nu a acceptat ajutorul medicilor și a acționat la sfatul unui mentor spiritual.

"Din cauza demonilor...atacurile spiritelor demonilor necurați...mâncare slabă - nimic carne, nimic lactate ... și nu ar trebui să existe doctori, fără doctori. Războiul spiritual trebuie să fie o luptă spirituală", a afirmat bărbatul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Omul spune, însă, că îi pare rău pentru ce s-a întâmplat, faptul că fiul său a slăbit atât de mult. "Mă pocăiesc înaintea lui Dumnezeu pentru acest slăbit drastic, nu se va mai întâmpla", a mai spus tatăl adolescentului aflat în terapie intensivă. 

Între timp, pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal, pentru "nerespectarea îndatoririlor de îngrijire a unui copil". Poliţia din Odessa încearcă să afle cum a fost posibilă o asemenea grozăvie într-o familie care nu a mai avut până acum probleme cu legea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Mapamond » Un tată şi-a adus fiul de 16 ani la o greutate de 30 de kg, forţându-l să postească. A ajuns la spital, în Odessa, când nici măcar apă nu mai putea bea