Antena Meniu Search
x

Foto Un tată şi-a răzbunat cumplit fetiţa de 6 ani, violată de propriul naş. Sentinţa primită după moartea pedofilului rus, pe care l-a obligat să-şi sape mormântul

Devastat de durere după ce a descoperit că cel mai bun prieten i-ar fi abuzat sexual fetiţa în vârstă de doar 6 ani, un tată nu a mai ţinut cont de nimic. Legea intervine în cazul înfiorător, după ce iniţial s-a speculat că bărbatul din Rusia şi-a obligat vecinul să îşi sape singur mormântul, înainte de a-l înjunghia mortal. Tatăl criminal şi-a primit acum pedeapsa.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 21.04.2022, 17:05

Un caz cutremurător a tulburat, în luna septembrie a anului trecut, o comunitate din Rusia. De atunci, oamenii legii, dar şi localnicii au încercat să caute răspunsuri şi să dezlege firul întortocheat al evenimentelor care au dus la moartea lui Oleg Sviridov, în vârstă de 32 de ani. Bărbatul a fost găsit fără viaţă, înjunghiat mortal, într-o groapă săpată pe câmp. De aici, a pornit o întreagă nebuloasă de ipoteze, iar detaliile dezvăluite pe parcursul anchetei au complicat şi mai mult lucrurile.

Filmul răzbunării sângeroase. Prima ipoteză despre moartea bărbatului

Totul a început după descoperirea şocantă făcută de un prieten de-al victimei, Viaceslav "Slava" Matrosov (35 de ani). Bărbatul ar fi găsit în telefonul lui Oleg Sviridov imagini înfiorătoare cu propria fetiţă, în vârstâ de doar şase ani. Potrivit The Sun, în videoclip se auzea clar vocea copilei, care îşi implora agresorul, care îi era şi naş, să o lase să plece acasă.

Sfâșiați de durere, părinții au descoperit în urma unei scurte investigații că individul mai abuzase două copile, de cinci și opt ani, în regiunea rusească Samara. Așa că s-au hotărât să-i dea un ultimatum: ori se predă poliției până la ora 20:00 și recunoaște complet faptele, ori se sinucide. Însă nu s-a mai ajuns la niciunul dintre scenarii. În după-amiaza acelei zile, bărbatul l-ar fi luat pe cel care i-a batjocorit fetița într-o pădure din apropierea domiciliului şi l-ar fi pus să-și sape singur groapa. S-a vehiculat că "Slava" şi-a ucis fostul prieten cu o singură lovitură de cuțit. Altul a fost, însă, verdictul poliţiştilor.

Pe acelaşi subiect

Localnicii au strâns bani pentru un avocat

Tatăl, în vârstă de 34 de ani, a recunoscut la poliție că a avut loc o luptă între el și cel care i-a abuzat fiica, dar le-a spus agenților că victima ar fi căzut singură peste lama cuțitului și astfel ar fi murit. Localnicii i-au luat apărarea și au reușit să strângă bani pentru un avocat, iar o petiție de susținere a fost semnată de mii de oameni. Soția bărbatului le-a spus jurnaliștilor The Sun că nu a suspectat niciodată că prietenul lor de familie ar fi putut face așa ceva, cât timp avea grijă de copilă.

Femeia a mărturisit că atunci când s-a întors de la serviciu, în data de 25 august, soțul ei și prietenul lui se băteau violent în baia locuinței, dar că Sviridov a reușit să fugă de la fața locului. "Era isteric, șocat. Nu l-am văzut niciodată așa. Mi-a luat mult timp să-l calmez și să-mi explice ce s-a întâmplat. Îi tremurau mâinile când a luat telefonul lui Oleg și mi-a arătat o înregistrare. Nu vă puteți imagina ce am simțit când am văzut-o. Mi-a venit rău, am amețit. Am început să tremur. Nu puteam crede că copilul nostru e în acea înregistrare. Apoi soțul a început să plângă. A tot repetat, e cel mai bun prieten al meu, am avut încredere să-i las copiii pe mână, am avut încredere în el ca în mine", a mărturisit femeia.

"Voi muri azi". Ultimatum primit de pedofilul rus

A doua zi, tatăl fetiței s-a dus să-l confrunte din nou, alături de mama unui alt copil abuzat, care a sărit asupra pedofilului și a încercat să-l sugrume, fiind trasă înapoi. "Am vrut să aud că-i pare rău, dar tot ce a spus a fost că nu știe cum a făcut-o. El a înțeles că trebuie să își ia viața sau să meargă la poliție. A zis că vrea să-și ia la revedere de la mama lui preț de câteva ore și apoi este doar al nostru", a mărturisit mama copilei.

Mătușa lui Oleg Sviridov a spus că l-a întâlnit pe acesta după prima bătaie și că i-ar fi spus: "Mi s-a dat până la ora opt. Ar trebui să mor astăzi". Conform sursei citate, tatăl fetiței abuzate le-ar fi spus apropiaților că l-a forțat pe individ să-și sape mormântul doar pentru a-l speria, apoi le-a spus polițiștilor că Sviridov l-a atacat și a căzut peste cuțit. După câteva săptămâni, acesta a recunoscut lupta de la locul în care s-a petrecut decesul. 

Sentinţa primită de tatăl fetiţei agresate

După luni întregi de arest la domiciliu, o măsură deosebit de blândă în cazul principalului suspect într-un caz de omucidere, bărbatul şi-a primit sentinţa. Va petrece 18 luni după gratii, într-un penitenciar de maximă securitate din Rusia.

Instanţa a stabilit că moartea lui Oleg Sviridov a fost provocată de rana de cuţit, după o altercaţie cu "Slava" Matrosov. Acesta din urmă a îngropat, în secret, cadavrul într-un mormânt nemarcat, relatează Mirror. Investigaţiile au demonstrat, însă, că este vorba de o sinucidere. Astfel, tatăl fetiţei agresate, care risca o pedeapsă mult mai aspră, de până la 15 ani de închisoare, s-a ales doar cu un an şi jumătate de detenţie pentru "îndemn la suicid".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi cumpărat produse aproape de expirare, la preţ mai mic?

Observator » Mapamond » Un tată şi-a răzbunat cumplit fetiţa de 6 ani, violată de propriul naş. Sentinţa primită după moartea pedofilului rus, pe care l-a obligat să-şi sape mormântul