Antena Meniu Search
x

Un turist britanic şi-a pierdut viaţa în mod tragic în vacanţă, în Spania. Bărbatul a căzut de la etajul 7 al unui hotel din Mallorca

Un turist britanic a murit în Spania, după ce ar fi căzut de la etajul șapte al unui hotel din Magaluf. Bărbatul s-ar fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 12.05.2022, 17:11

Resort South Beach, Magaluf
Un turist britanic a murit în Spania, după ce ar fi căzut de la etajul șapte al unui hotel din Magaluf. - Profimedia

Bărbatul de 34 de ani a murit pe loc, după ce a căzut în gol de la etajul şapte al hotelului South Beach. Incidentul a avut loc în jurul orei 8 dimineața, în staţiunea de vacanţă din Notari Alemany, Calvià.

Turistul a fost declarat mort la faţa locului

Rapoartele inițiale din presa locală sugerau că bărbatul ar fi încercat să se echilibreze pe balustrada balconului şi ar fi alunecat. A căzut mai bine de 15 metri în gol, de la etajul 7, fiind declarat mort la faţa locului. Serviciile de urgență, inclusiv o ambulanță, poliția și Garda Civilă s-au deplasat la fața locului imediat după ce s-a dat alarma, relatează The Sun. Echipajul de la salvare nu a mai putut face nimic însă pentru a-l salva, rănile sale fiind incompatibile cu viaţa. La locul incidentului au venit și medicii unui centru medical din apropiere, dar nu au reușit să-l resusciteze pe bărbat.

În următoarele ore urmează să fie efectuată o autopsie pentru a stabili oficial cauza morții tânărului de 34 de ani. Polițiștii din Mallorca investighează acum incidentul pentru a înţelege care au fost circumstanţele exacte are producerii tragediei. Vor discuta cu rudele și prietenii victimei în încercarea de a pune cap la cap tot ceea ce s-a întâmplat înainte de accidentul fatal.

Pe acelaşi subiect

„Bărbatul mort este un britanic de 34 de ani. Incidentul este foarte recent și nu putem spune multe în acest moment, deoarece ancheta este în desfășurare”, a declarat un purtător de cuvânt al Gărzii Civile.

Bărbatul ar fi fost sub influenţa băuturilor alcoolice la momentul producerii tragediei

„El s-a aruncat de la etajul al șaptelea al unui hotel numit South Beach din Magaluf. Credem că s-ar putea să fi fost beat în acel moment din cauza modului în care se comporta înainte de incident, dar este într-adevăr prea devreme pentru a spune cu siguranță ce s-a întâmplat. În acest moment, este tratat mai degrabă ca un accident decât ca o crimă, deși se crede că victima a fost cu alți oameni când a avut loc această tragedie, a adăugat o sursă a poliţiei.

Nu este încă clar dacă victima stătea la hotelul de patru stele în care a avut loc incidentul sau dacă venise în vizită la cineva cazat în locaţia respectivă.

„Totul este foarte recent și nu facem niciun comentariu în acest moment”, a menţionat un angajat de la recepţia hotelului South Beach.

Unitatea de cazare cu vedere la plaja Magaluf, este un loc popular pentru turişti. Are patru piscine, un centru spa cu saună și băi turcești, precum și un club de plajă elegant.

Tragedia vine după ce autorităţile locale din Insulele Baleare și diplomații britanici i-au îndemnat pe turiştii din Marea Britanie să nu încalce regulile dure menite să elimine incidentele cauzate de consumul de alcool. Multe stațiuni all-inclusive au insuflat o regulă potrivit căreia un client nu poate comanda mai mult de 6 băuturi alcoolice, în încercarea de a reduce comportamentul antisocial alimentat de alcool. De asemenea, amenzile rămân în vigoare pentru practici interzise precum „balconul”, termenul spaniol folosit în cazul în care oamenii încearcă să sară de la balcoane în piscine sau să-și pună viața în pericol, cățărându-se de la un balcon exterior la altul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Un turist britanic şi-a pierdut viaţa în mod tragic în vacanţă, în Spania. Bărbatul a căzut de la etajul 7 al unui hotel din Mallorca