Antena Meniu Search
x

Foto Vacanţă de coşmar în Bali. Alex este în comă şi iubita lui a ajuns la spital în stare gravă, după un accident cu scuterul

Doi tineri care se iubesc nebuneşte sunt acum în stare critică, luptând pentru viaţă după un accident cumplit. Plecaseră în Bali, într-o "vacanţă de vis", când soarta lor a luat o turnură dramatică şi au ajuns pe patul de spital. Alex, în vârstă de 29 de ani, şi Joella, de 27, au nevoie urgentă de bani pentru a putea fi operaţi, iar prietenii lor au pornit deja o strângere de fonduri, disperaţi să-i ajute.

de Redactia Observator

la 22.06.2022, 12:16

O vacanţă de vis, în Bali, s-a transformat în cel mai negru coşmar pentru un cuplu de tineri englezi şi familiile lor. Joella Senior, în vârstă de 27 de ani, şi Alex Hoyle, de 29, au ajuns la spital în stare gravă, în urma unui accident cumplit. Duminică, 12 iunie, scuterul lor s-a ciocnit de o altă maşină în Kerobokan, North Kuta. Tânărul originar din West Bridgford, Nottinghamshire este încă în comă, cu o fractură craniană severă şi maxilarul rupt. Potrivit The Sun, şi organele sale interne, mai ales ficatul şi plămânii, au fost afectate. A fost supus deja unei operaţii dificile, care a durat şase ore, însă intervenţia nu a reuşit decât să-l stabilizeze, reataşându-i coastele dislocate.

Alex luptă pentru viaţă, după accidentul din Bali

Iubita lui, Joella, care lucrează ca social media manager în Loughborough, este ceva mai bine. Ba chiar e capabilă să vorbească, după operaţia care i-a sudat oasele fracturate. Avea mâna şi coastele rupte, iar pelvisul era dislocat. Medicii au fost nevoiţi să intervină şi în zona claviculelor şi a maxilarului, iar aceasta va trebui să rămână pentru o vreme îndelungată sub observaţie medicală.

Georgie Steel, prietenă apropiată de-a cuplului, spune că nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat. "Eu şi iubitul meu, Oli, am vorbit cu ei chiar în acea zi. Amândoi se distrau de minune, trăiau vacanţa vieţii", povesteşte tânăra de 26 de ani. "Plecaseră pentru două săptămâni în Bali, era primul lor concediu exotic împreună. Accidentul s-a petrecut în a treia zi", adaugă ea. "Am ştiut că e grav când mi-a fost cerut numărul de telefon al mamei lui Alex. Îi cunosc de-o viaţă ... Eu sunt cea mai bună prietenă a Joelllei şi Oli este la fel pentru Alex."

Părinţii lui Alex au zburat imediat în Bali, unde stau la căpătâiul fiului lor. Curând li se vor alătura şi părinţii Joellei, care întâmpină acum ceva dificultăţi la eliberarea paşaportului. Apropiaţii celor doi tineri fac eforturi să-i ajute cum pot şi au lansat o platformă de donaţii, unde adună banii necesari viitoarelor operaţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Mapamond » Vacanţă de coşmar în Bali. Alex este în comă şi iubita lui a ajuns la spital în stare gravă, după un accident cu scuterul