Antena Meniu Search
x

Video Val de indignare după ce un cuplu din Dubai a adus un tigru la petrecerea de dezvăluire de gen a bebelușului lor

Un cuplu a stârnit indignare după ce a folosit un tigru sălbatic pentru a dezvălui genul unui bebeluș, la o petrecere extravagantă pe o plajă din Dubai.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 13.10.2021, 10:04

Furie după o petrecere de dezvăluire de gen, la Dubai
Furie după o petrecere de dezvăluire de gen, la Dubai - Captura Instagram

Imaginile cu animalul sălbatic au fost văzute de mii de oameni, după ce au fost postate pe Instagram de unul dintre invitați. Filmarea surprinde momentul în care animalul feroce se aruncă cu ghearele asupra unui balon rotund, negru, pe o plajă lângă popularul hotel Burj Al Arab.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prezența tigrului la petrecere a stârnit numeroase controverse

O pulbere roz a putut fi văzută apoi zburând în aer, pentru a dezvălui că fericiții părinți așteaptă o fetiță.

Pe acelaşi subiect

Însă videoclipul controversat a stârnit de atunci numeroase dezbateri online, unii utilizatori de social media punându-și întrebarea dacă ceea ce s-a întâmplat este ilegal.

”M-am săturat de mentalitatea oamenilor care cred că este în regulă”/ "Nu este ceva de care să te mândrești. Aceste animale nu sunt animale de companie"/ "Absolut ridicol! O asemenea rușine”, sunt doar câteva dintre reacțiile oamenilor.

Pedeapsa cu închisoarea pentru persoanele care aduc animale sălbatice într-un mediu public, în Dubai

Recent, autoritățile din Dubai au emis un avertisment și au anunțat că orice animale sălbatice care sunt aduse într-un mediu public sunt interzise conform legilor Emiratului, relatează Times Now News.

Cei care acționează împotriva legii s-ar putea confrunta cu o pedeapsa cu închisoarea de până la șase luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Val de indignare după ce un cuplu din Dubai a adus un tigru la petrecerea de dezvăluire de gen a bebelușului lor