Antena Meniu Search
x

"Veniți, am omorât-o pe mama". O adolescentă a ucis-o cu mâinile goale pe cea care i-a dat viață, într-un acces de furie. Apoi a alertat poliția italiană

 O adolescentă de 17 ani din Italia și-a ucis mama, apoi a sunat la poliție recunoscându-și fapta. Tragedia s-a petrecut în localitatea Bagheria, pe 2 ianuarie, potrivit Palermo Today.

de Redactia Observator

la 07.01.2023, 10:52

O adolescentă a ucis-o cu mâinile goale pe cea care i-a dat viață
O adolescentă a ucis-o cu mâinile goale pe cea care i-a dat viață - Palermo Today

După o ceartă, adolescenta de 17 ani și-a strangulat mama în vârstă de 55 de ani, învățătoare la o școală din Casteldaccia. În urma incidentului, fiica a sunat la numărul de urgențe și a chemat poliția, recunoscându-și fapta la telefon. Când au ajuns la locul faptei, oamenii legii au găsit trupul neînsuflețit al Teresei și pe tânără în stare de șoc. 

Anchetatorii spun că cele două femei se certau des în ultima perioadă. Pe 2 ianaurie, într-un acces de furie, fiica și-a pierdut controlul și și-a strâns mama de gât până când victima și-a dat ultima suflare. În urma autopsiei, oamenii legii au transmis că femeia de 55 de ani ar fi înghițit și niște pastile înainte de producerea decesului.

Fiica criminală a fost dusă la comisariatul de poliție, unde a fost interogată. Tânăra a cooperat cu poliția și le-a povestit cu lux de amănunte cum s-a petrecut crima. În urma declarațiilor sale, oamenii legii au decis să o aresteze. 

Ulterior, adolescenta a ajuns într-un centru terapeutic de detenție pentru minori, unde va rămâne până la decizia finală a magistraților. Crima odioasă a cutremurat comunitatea din Bagheria. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "Veniți, am omorât-o pe mama". O adolescentă a ucis-o cu mâinile goale pe cea care i-a dat viață, într-un acces de furie. Apoi a alertat poliția italiană