Antena Meniu Search
x

VIDEO. Mamă surprinsă când îi cere băieţelului ei să plângă pentru like-uri într-un videoclip pe Youtube

Mamă aspru criticată în mediul online şi descrisă ca fiind „un om dezgustător”, după ce a fost surprinsă în timp ce-şi punea fiul să plângă pentru like-uri, într-un videoclip, pe Youtube. Femeia şi-a închis canalul după ce oamenii au acuzat-o că îşi exploatează copilul.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 15.09.2021, 22:02

Captură video
Mamă surprinsă când îi cere băieţelului ei să plângă pentru like-uri într-un videoclip pe Youtube - Youtube / Mr SKINNY TV

Jordan Cheyenne din California, populară pe Youtube pentru clipurile sale, şi-a închis recent canalul şi contul de Instagram, în urma reacţiilor primite din partea urmăritorilor ei. Femeia acumulase în opt ani un număr de jumătate de milion de abonaţi pe canalul ei unde poșta videoclipuri despre viaţa ei ca mamă singură.

În urma unui videoclip postat recent, oamenii şi-au anunţat decizia de dezabonare de la contul ei, descriindu-i acţiunile ca fiind „extrem de deranjante”. Imaginile fac parte dintr-o filmare intitulată „Suntem cu sufletul la gură”, în care Jordan şi fiul ei Christian au explicat că patrupedul familiei fusese diagnosticat cu parvoviroză.

Cunoscut şi sub numele de Parvo (CPV), parvovirusul canin este o boală potenţial fatală, care poate fi însă tratată dacă este depistată devreme. Ceea ce Jordan nu și-a dat seama este că nu a editat filmarea încât să şteargă ultimele secunde ale videoclipului înainte de a-l încărca pe Youtube, dezvăluind modul în care îşi „exploatează” băiatul în faţa camerei.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce a terminat de vorbit, Jordan şi-a pus braţul în jurul lui Christian şi i-a spus să se aplece şi „să se comporte ca și cum ar plânge”, la care copilul a răspuns: "Mamă, eu plâng!”. Ulterior îi arată cum să-şi poziţioneze mâinile şi cum să pozeze pentru a părea cât mai trist şi afectat.

Urmăritorii femeii au reacţionat imediat la vederea imaginilor, lăsând comentarii în care au condamnat gestul acesteia. Femeia a şters videoclipul și l-a reîncărcat din nou fără final, dar cu toate acestea, spectatorii au acționat rapid și videoclipul original a început să circule pe Twitter, lăsând constrânși utilizatorii social media.

  • „Nu voi înțelege NICIODATĂ de ce să-ţi arăţi copilul într-o asemenea stare pe internet”, a comentat o persoană.
  • "Ar trebui să-l protejezi, nu să-l filmezi exact atunci când e vulnerabil. Acești copii care provin din familii care filmează efectiv tot sunt hărţuiţi la şcoală tot timpul. Canalele familiale nu ar trebui să existe"
  • „Obișnuiam să înregistrez momentele de furie ale fiicei mele pe telefonul meu, pentru că le consideram amintiri, dar acum de fiecare dată când dau peste ele le şterg pentru că doar mă doare inima atunci când văd și mă face să mă gândesc: «De ce am făcut asta? Pentru ce?» Dar în niciun caz nu m-aş fi gândit să le postez ca lumea să le vadă”
  • „Sunt atât de recunoscător că m-am născut la vremea mea. Îmi preţuiesc fotografiile şi videoclipurile din copilărie, dar mă bucur că întreaga mea copilărie nu a fost documentată şi arătată tuturor”
  • „Cum poţi să-ţi pui copilul să plângă pentru vizualizări şi like-uri? Atât eşti de disperată? Cine face aşa ceva? Şi pentru ce?!”, au fost alte comentarii ale oamenilor, deranjaţi de postarea youtuberiţei.

Răspunsul mamei în urma criticilor din mediul online

Ulterior, Jordan a încărcat un videoclip în care şi-a cerut scuze, spunând că este „imens dezamăgită” de ea însăși și „nu ar fi trebuit să facă asta niciodată”: „Astăzi vreau să vă anunț că sunt atât de dezgustată de mine pentru că pozez pentru o captură de ecran pentru un videoclip atât de emoţional. M-a făcut să fac un pas înapoi și să realizez că trebuie să fiu mult mai prezentă în acest moment şi nici măcar să nu mă gândesc la așa ceva atunci când lucrurile se întâmplă în viața mea."

Încercarea ei de a-şi căuta scuze nu i-a adus însă decât alte mesaje pline de furie, ba chiar inclusiv ameninţări cu moartea sau texte referitoare la fiul ei care întreceau linia, drept urmare, Jordan și-a închis canalul de YouTube și profilul de Instagram, potrivit The Sun.

„Am făcut asta pentru că nimic nu contează decât sănătatea și bunăstarea copilului meu. Vreau să devin complet offline, să anulez toate videoclipurile și generarea de bani și să îmi prioritizez copilul. Vreau să devin complet offline, să anulez toate videoclipurile și generarea de bani și să îmi prioritizez copilul. Sunt dezgustată și îngrozită de ceea ce am făcut și nu există absolut nicio scuză. Este teribil la atât de multe niveluri. Îmi iubesc copilul mai mult decât orice și voi regreta acest moment pentru totdeauna. Nu voi participa la niciun interviu, nu voi face niciun PR şi nu voi petrece ore întregi comentând videoclipurile oamenilor despre mine, ceea ce trebuie făcut este să mă desconectez complet și să prioritizez familia”, a spus ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » VIDEO. Mamă surprinsă când îi cere băieţelului ei să plângă pentru like-uri într-un videoclip pe Youtube