Antena Meniu Search
x

Foto Viu, dar mort! Un bărbat a fost nevoit să demonstreze că trăiește, după ce autoritățile din Marea Britanie l-au declarat decedat

Situație bizară pentru un bărbat de 48 de ani, care s-a văzut nevoit să demonstreze că este viu, după ce autoritățile l-au anunțat că a murit.

de Monica Palade

la 24.02.2023, 18:17

Mark Cusack spune că Departamentul de Muncă și Pensii l-a anunțat că a murit, lăsându-l fără Număr Național de Asigurare și incapabil să plătească impozitul la consiliu, după ce oficialii au fost și ei informați despre „decesul său ”.

Viu, dar mort pentru autorități

Fostul consilier local din Hungerford, Berkshire, Anglia, a trebuit să meargă la medicul de familie ca să îi confirme oficial că este viu.

„A trebuit să merg la medicul meu de familie pentru a confirma că sunt, de fapt, în viață. Doctorul a glumit că ar trebui să mă gândesc să încasez orice asigurare de viață pe care aș putea-o avea”, a spus Mark, potrivit Daily Star.

Pe acelaşi subiect

Deși povestea ar putea părea amuzantă, nu este deloc, susține Mark Cusack, care locuiește doar cu câinele său, Puggles.

„Am raportat problema la Action Fraud, având în vedere că am mai avut o problemă anterioară de furt de identitate. Situația actuală poate părea caraghioasă, dar are multe ramificații”, spune Mark.

El a adăugat că este un adevărat coșmar birocratic să demonstrezi că ești viu și nu ar dori asta nici dușmanilor săi. „Chiar nu aș vrea ca cineva să se confrunte cu o situație în care să fie brusc declarat „decedat", mai ales cineva care are o problemă de sănătate sau care se află într-o situație vulnerabilă", a adăugat el.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Muncă și Pensii a declarat că nu este în măsură să facă deocamdată un comentariu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Mapamond » Viu, dar mort! Un bărbat a fost nevoit să demonstreze că trăiește, după ce autoritățile din Marea Britanie l-au declarat decedat