Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Andreas Petrescu, moment excepțional pe scena iUmor, chiar de ziua lui Cheloo

Cel de-al șaselea episod al noului sezon iUmor-Alege comedia, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, aduce în faţa celor patru juraţi, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea, Delia şi Cheloo, numere inedite de umor și invitați unul și unul.

de Redactia Observator

la 21.03.2024 , 13:40

Andreas Petrescu revine pe scena iUmor cu un moment excepțional la adresa juraților, dedicat, în special, lui Cheloo, chiar de ziua lui: „Au trecut 16 sezoane, Cheloo încă e aici/Stai de atâția ani pe scaun, tu mai poți să te ridici?!”, au fost versurile care au deschis momentul actorului, iar reprezentația sa a făcut deliciul tuturor.

Versurile în rimă au continuat și la adresa celorlalți jurați, stârnind hohote de râs pe platoul de filmare. ,,Mai bine ca niciodată!”, a fost reacția lui Cheloo la momentul lui Andreas, în vreme ce Bordea a declarat: ,,Cheloo ne-a amenințat să nu-i luăm nimic de ziua lui!”. Ce a urmat, telespectatorii pot afla urmărind cel mai nou episod iUmor-Alege comedia sezonul 16, difuzat în fiecare duminică, de la 20:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY, din cadrul căruia nu vor lipsi cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Media » Andreas Petrescu, moment excepțional pe scena iUmor, chiar de ziua lui Cheloo