Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Asia Express sezonul 7. Reacţia concurenţilor când au aflat că trebuie să spele excremente de elefanţi

Cele nouă echipe de la Asia Express - Drumul Zeilor au ajuns la următoarea destinație și, de altfel, locul unde se ține jocul de amuletă - ferma de elefanți Patara. Primele care au ajuns la locație au fost Anca Țurcașiu și Andreea Samson. Lor le-au urmat Ioana State și Mane Voicu.

de Redactia Observator

la 08.09.2024 , 21:18

Asia Express sezonul 7. Reacţia concurenţilor când au aflat că trebuie să spele excremente de elefanţi
Asia Express sezonul 7. Reacţia concurenţilor când au aflat că trebuie să spele excremente de elefanţi

Misiunea pe care au primit-o a fost să adune excremente de elefanți, pe care trebuiau apoi să le spele, astfel încât să rămână doar fânul, respectiv fibrele, din care se produce hârtia, scrie a1.ro.

Asia Express sezonul 7. Ce echipe s-au descurcat cel mai bine la spălatul excrementelor de elefanți

„M-am gândit: mamă, numai să nu fie moale, dar când am văzut că toată e tare și nu-mi bag mâinile chiar în excrement de elefant proaspăt am zis că nu e chiar o nenorocire”, a spus Anca Țurcașiu la testimoniale.

Articolul continuă după reclamă

„Numai caca de elefant n-am spălat în viața mea!”, a adăugat Andreea Samson, în timp ce se pusese pe treabă.

În timp ce Anca Țurcașiu și prietena ei ajunseseră deja la râu, acolo unde trebuiau să clătească excrementele elefanților, iar Ioana State și Mane Voicu reușiseră să umple coșul, au început să apară și restul echipelor.

„Dacă e de om, ia și de om”, a spus ironic Mihai Găinușă, în încercarea de a câștiga timp.

„Ne-am găsit o singură baltă și am scos toate excrementele posibile care existau în acea baltă”, a precizat și sora lui Carmen Negoiță.

Pentru că reușiseră să ajungă primele, Anca Țurcașiu și prietena ei nu puteau pierde avansul, așa că au tras tare să își păstreze poziția.

„Când vedeam cum mișcă din mâini ceilalți, m-am gândit: <<repede, Andreea, repede, nu mai sta șapte ore să-l faci verde, că nu despre verde este vorba!>>”.

Victor Slav și iubita lui, Selina, au ajuns ultimii la locație, dar, în ciuda acestui fapt, s-au pus imediat pe treabă, fără prea multe obiecții.

„Hărnicuți, ne-am descurcat destul de repede și am umplut tot coșul. Dar, coborând noi așa, uite că, înaintea noastră, toți își spălau rahatul la râu”, a spus Victor Slav la testimoniale.

Primele care au reușit să spele bălegarul de elefant și să adune în total șapte kilograme au fost Anca Țurcașiu și actrița Andreea Samson, care au aflat, apoi, următoarea misiune.

„Alegeți hârtia de culoare preferată și pregătiți-vă să faceți un tribut celui mai venerat elefant din zonă. Întâi trebuie să mergeți la monumentul său cu lampionul făcut de voi, cu ajutorul hârtiei din excremente de elefant"

Tot ce trebuie să știi despre Asia Express - Drumul Zeilor, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

să vă trimit următoarele instrucțiuni doar atunci când primesc un selfie cu voi două în locația desemnată, agățându-vă lampionul gata asamblat”, a citit Anca Țurcașiu regulile noii misiuni.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Media » Asia Express sezonul 7. Reacţia concurenţilor când au aflat că trebuie să spele excremente de elefanţi