Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Asia Express sezonul 7, 3 septembrie 2024. Echipa care a câștigat imunitatea. Ce concurenți au terminat pe locul 2

În ediția a treia a emisiunii Asia Express-Drumul Zeilor, din 3 septembrie 2024, una dintre echipe s-a bucurat la maxim de câștigarea imunității! Iată cine au fost învingătorii ediției.

de Redactia Observator

la 03.09.2024 , 22:12

Asia Express sezonul 7, 3 septembrie 2024. Echipa care a câștigat imunitatea. Ce concurenți au terminat pe locul 2
Asia Express sezonul 7, 3 septembrie 2024. Echipa care a câștigat imunitatea. Ce concurenți au terminat pe locul 2

După ce au ajuns din nou la Irina, echipele au aflat ce înseamnă imunitatea câștigată din această seară, scrie a1.ro.

Asia Express sezonul 7, 3 septembrie 2024. Cine sunt câștigătorii imunității din această seară

Curioși să afle ce înseamnă imunitatea din această seară, concurenții nu au mai stat pe gânduri și au întrebat-o direct pe Irina.

Articolul continuă după reclamă

„Imunitatea de astă-seară înseamnă că de acum înainte călătoriți până la următoarea întâlnire de poimâine dimineață cu mașina de producție. Aveți 100 de dolari cu care puteți sta la hotel, puteți mânca, puteți face orice vreți cu ei. Vizitați în acest timp orice vă doriți și vă comportați ca niște turiști. Nu participați la cursă și nici la cursa pentru ultima șansă. Nici nu sunteți în pericol de a fi votați sau de a pleca acasă. În niciun fel” a explicat aceasta.

Pe locul 3 au ajuns Carmen și Andreea, iar pe locul 2 Victor și Selina.

Imunitatea din această seară a fost câștigată de echipa formată din Adi și Cosmin!

„Ne-am bucurat enorm de tare că am câștigat, dar în același timp e un sentiment de empatie față de ceilalți și ne simțit prost că nu am putut să-i luăm cu noi sau să rămânem noi cu ei” a precizat Adi Nartea.

Clasamentul nu a fost schimbat pe jokerul pe care Nicolai și Sorin l-au folosit, dar cei doi i-au ținut pe restul concurenților ca pe jar până când au luat una dintre cele mai grele decizii de până acum.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția a treia a emisiunii Asia Express-Drumul Zeilor, din 3 septembrie 2024, ca să vezi tot momentul.

Tot ce trebuie să știi despre Asia Express-Drumul Zeilor, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Urmărește aventurile concurenților de la Asia Express-Drumul Soarelui pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Putea fi evitată tragedia provocată de inundațiile din Galați?
Observator » Media » Asia Express sezonul 7, 3 septembrie 2024. Echipa care a câștigat imunitatea. Ce concurenți au terminat pe locul 2