Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Finala America Express 2023. Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câştigat cursa Drumul Soarelui şi au plecat acasă cu marele premiu

Finala America Express 2023. Laura Giurcanu și Sânziana Negru au reuşit să se impună în faţa fraţilor Alexia şi Aris Eram şi au câştigat cursa Drumul Soarelui. Cele două prietene au plecat acasă cu marele premiu, în valoare de 30.000 de euro.

de Redactia Observator

la 28.12.2023 , 00:22

După 51 de zile, în care au fost supuse la mari şi grele încercări, Laura şi Sânziana au învăţat să îşi depăşească limitele, să scape de fobii şi să se apropie şi mai mult între ele. Au căpatat mai multe încredere una în cealaltă şi au primit lecţii de viaţă de la oamenii care le-au întins o mână din puţinul lor. Iar în final Laura Giurcanu și Sânziana Negru au luat marele trofeu America Express 2023. 

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câştigat America Express 2023

În etapa finală, cele două echipe rămase în cursă au trecut probe de-a dreptul dificile. Au existat tensiuni, emoție, situații imprevizibile și copleșitoare care au definit în totalitate Finala America Express 2023, sezonul 6. Finaliștii au trăit o experiență de neuitat prin țările pe care le-au cutreierat timp de două luni. Aris și Alexia Eram, Laura Giurcanu și Sânziana Negru au avut de parcurs un drum presărat de obstacole și bucurii.

Articolul continuă după reclamă

După ce au intrat în rolul unor detectivi adevărați în camera de hotel și au descoperit ce se află în „Soarele din România, echipele au pornit spre ultima destinație din acest sezon: punctul de întâlnire cu Irina Fodor. „Mi se taie picioarele!”, a spus Alexia Eram în timp ce alerga spre punctul final.

Pe acelaşi subiect

Lupta dintre cele două echipe finaliste a fost aprigă, însă o singură pereche a ajuns pe primul loc la Irina Fodor și a intrat în posesia marelui trofeu. Concurenții au simțit fiori pe sira spinării atunci când au fost puși să deschidă o cutie.

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au amuțit, după ce au văzut că în ea se afla premiul. Concurentelor le-a fost greu să realizeze că sunt câștigătoarele de pe Drumul Soarelui, iar reacția lor a fost pe măsura așteptărilor: „Este al nostru?!”.

„Voi sunteți câștigătoarele sezonului 6 America Express!”, a anunțat prezentatoarea TV cu zâmbetul pe buze și multă emoție.

„Ciupește-mă! Mă jur că visez! E un vis, nu pot să cred! Eram transfigurate”, au spus concurentele. „Momentul ăsta o să-l iau cu mine toată viața mea. Deci n-am simțit așa ceva în viața mea! Era ireal! Mă uitam în jurul meu și nu înțelegeam. Sânziana era la fel de confuză ca mine”, a mărturisit Laura Giurcanu.

Sânziana Negru a fost copleșită de emoții la aflarea veștii. „Ne-am imaginat de atâtea ori, ne-am pus în postura asta, ne-am gândit că poate să fie momentul ăsta. Nu a fost deloc așa cum credeam noi. A fost ireal! Nu poți să explici, ți se pare că ești un zburător. Nu există niciun sentiment. Am trecut prin tot și am ajuns aici!”, a povestit Sânziana Negru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat probleme în obţinerea adeverinţelor care vă atestă vechimea în muncă?
Observator » Media » Finala America Express 2023. Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câştigat cursa Drumul Soarelui şi au plecat acasă cu marele premiu