Antena Meniu Search
x

Mădălina Mihai a câștigat a câștigat marele premiu și trofeul în finala sezonului 16 iUmor. Delia: "Ești foarte sigură pe tine, nu ți-am simțit emoțiile"

Mădălina Mihai, al cărei parcurs la iUmor a convins nu doar juriul să-i acorde votul de încredere, ci și publicul, care nu a rămas indiferent la prestația acesteia pe parcursul întregului sezon, a câștigat trofeul și marele premiu de 20.000 de Euro.

de Redactia Observator

la 27.05.2024 , 11:34

 „Eu sunt de la țară. (...) Dacă toată copilăria mea am fost la cosit, slabe șanse să-mi placă un băiat care fumează iarba”, așa și-a început Mădălina numărul de stand-up comedy, care i-a făcut pe jurați să râdă în hohote, iar Cătălin Bordea i-a mărturisit: „O duce capul, are imaginație. Nu se plictisește omul. Știi că te ascultă. Ai un debit verbal și o chestie așa de nu te plictisești!”. „Ne place ticul ăsta”, intervine Delia. „Ești foarte simpatică, ești foarte talentată. Ești foarte sigură pe tine, nu ți-am simțit emoțiile în seara asta și ador sacoul”, a continuat și Delia.

Paul Szabo, Edi Rădoiu, Mădălina Mihai, Roxana Chiperi, Daniele și Naimana, doamna Gicuța, Alina și Cristin Tomi, Sașa Pânzaru și Ansamblul Libelula au fost cei care au ajuns în marea finală iUmor. Telespectatorii au votat-o într-un număr foarte mare pe Mădălina Mihai, astfel că aceasta a fost desemnată câștigătoarea sezonului 16 iUmor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Unde petreceţi minivacanţa de Rusalii?
Observator » Media » Mădălina Mihai a câștigat a câștigat marele premiu și trofeul în finala sezonului 16 iUmor. Delia: "Ești foarte sigură pe tine, nu ți-am simțit emoțiile"