Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ștefan Bănică și Stela Popescu, impersonați la iUmor într-o scenetă de comedie savuroasă. Delia: "Doamne, ce frumusețe de moment ați avut! Superb!"

În cea de-a doua ediție a sezonului 17 iUmor, pe scenă au urcat Lucian Ionescu și Oana Predescu, care i-au impersonat pe marii actori ai scenei românești, Ștefan Bănică și Stela Popescu, într-un moment memorabil de comedie. Cei doi s-au pregătit în amănunt și i-au impresionat pe toți cei patru jurați cu o scenetă spectaculoasă. Cosmin Natanticu, Delia, Cătălin Bordea și Cheloo vor porni, și de data aceasta, în căutarea celui mai amuzant concurent al sezonului, iar lor li s-au alăturat actrița Oana Dragne și Andreas Petrescu, actor, scenarist și omul din spatele textelor de la iUmor și, împreună, prezintă rubrica iReal.

de Redactia Observator

la 11.09.2024 , 12:02

Cei doi actori au făcut deliciul serii cu un moment savuros, la finalul căruia Delia le-a transmis celor doi: „Doamne, ce frumusețe de moment ați avut! Superb! Ne-am întors în timp, datorită lor și ne-am simțit ca odinioară ”, iar toată sala a fost în picioare. Cheloo, la rândul lui, a fost extrem de încântat de ceea ce a văzut, mărturisind, spre surprinderea tuturor: ,,Mă scuzați, sunt emoționat!”, continuând: „A fost o reeditare de succes; aplauze, în primul rând, pentru Oana Predescu, care a impersonat-o perfect, a fost cu adevărat în personaj“.

Întregul moment susținut de către cei doi actori va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, aduce, la Antena 1, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile!

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Media » Ștefan Bănică și Stela Popescu, impersonați la iUmor într-o scenetă de comedie savuroasă. Delia: "Doamne, ce frumusețe de moment ați avut! Superb!"