Antena Meniu Search
x

Naţionala de fotbal a artiştilor, meci dur cu fostele glorii ale Oţelului Galaţi

Naţionala de fotbal a artiştilor, căci despre ei este vorba, a ajuns faţă în faţă fostele glorii ale clubului Oţelul Galaţi. Iată ce a ieşit!

Vezi și

Mai multe vedete au fost, pentru o zi, fotbalişti pe un teren din Galaţi. Naţionala de fotbal a artiştilor, căci despre ei este vorba, a ajuns faţă în faţă fostele glorii ale clubului Oţelul Galaţi. Iată ce a ieşit!

Din cluburi sau de pe scenele sălilor de spectacole, artiştii au format o echipă inedită şi s-au antrenat pentru un meci mare: confruntarea cu fostele glorii ale Oţelului Galaţi.

În ciuda lipsei de pregătire a jucătorilor ambelor echipe fazele de poartă n-au lipsit ca de altfel nici voia bună. Indiscutabil unul dintre eroii meciului a fost portarul naţionalei Aurelian Temişan care a salvat în extremis câteva faze critice chiar dacă apărarea nu l-a sustinuţ.

AURELIAN TEMIŞAN, artist

"Nu seamănă a ieşire de 1 Mai,  dar este ieşirea pe care ne-am programat-o de mult să jucam acest meci şi să inaugurăm o locaţie pe faleză şi să ne punem la punct strategia pentru campionatul mondial de fotbal care bate la uşă, mai e fix o lună."

Gălăţean la origini, Adrian Enache a lăsat spectacolele pentru a fi alături de prietenii de la Oţelul.

ADRIAN ENACHE, artist

"Este un program de pregatire foarte bun înaintea campionatului mondial de fotbal de peste 2 săptămâni care înccepe la Moscova şi anul acesta vrem să ne apărăm titlul de campioni mondiali."

Câţiva dintre jucători au lipsit de la întâlnire. Fără Dani Oţil şi Cosmin Seleşi apărarea a avut de suferit.

KAMARA, artist

"A fost un meci frumos, primul nostru meci pe teren mare pe anul asta. Până acum am jucat numai pe teren mic, ne pregătim pentru campionatul mondial de fotbal. A fost un antrenament forte bun pentru noi cu o echipă destul de puternica, care totuşi a fost campioana României."

În final fostele glorii ale Oţelului s-au impus cu 3 la 1, dar artiştii au depăşit momentul cu zâmbetul pe buze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Naţionala de fotbal a artiştilor, meci dur cu fostele glorii ale Oţelului Galaţi