Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Actorul Ethan Hawke, alaturi de copiii saraci din Romania

Ethan Hawke a venit in Romania sa-si lanseze cel mai nou film si sa-i ajute totodata pe copiii saraci. Banii stransi de la cei care au vazut, aseara, alaturi de actorul american pelicula “Before Midnight” vor fi folositi pentru cei care nu au posibilitatea sa mearga la gradinita

de Redactia Observator

la 27.06.2013 , 08:54

“Ovidiu Ro”, asociatia condusa de Leslie Hawke, mama actorului Ethan Hawke, ii ajuta pe copiii sarmani sa aiba sanse la o viata mai buna. “Am decis sa ne concentram pe educatia celor mici pentru ca nimeni altcineva nu a facut-o. Sunt o gramada de programe pentru invatamantul liceal, programe de vara, alternative, dar copiii cu care lucram ar putea sa nu ajunga acolo, daca nu ii ajutam”, a explicat Leslie Hawke.

Pentru a sustine cauza mamei sale, actorul a venit aseara in Romania pentru premiera celui mai nou film al sau, “Before Midnight”. Premiera a avut un scop caritabil. Banii obtinuti din vanzarea biletelor vor ajunge la copiii saraci pe care asociatia ii sprijina, prin programul "Fiecare copil in gradinita." “Este esential pentru viitorul acestei tari sa ii ajute pe cei 25 la suta dintre oamenii din patura de jos a societatii, 25 la suta dintre cei mai saraci oameni, sa ii educe pentru a putea intra in clasa de mijloc”, a mai afirmat Leslie Hawke.

Despre zilele in care se trezea de dimineata sa mearga la gradinita, actorul Ethan Hawke vorbeste cu drag. “Imi amintesc de o fata pe nume Sarah. Ea era motivul pentru care voiam sa ma duc acolo in fiecare zi. Avea ceva remarcabil”, a concluzionat actorul.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Actorul Ethan Hawke, alaturi de copiii saraci din Romania