Antena Meniu Search
x

Ion Dichiseanu, despre povestea de dragoste cu Sara Montiel

Actorul Ion Dichiseanu a trait o frumoasa poveste de dragoste cu Sara Montiel. El s-a destainuit intr-un interviu si a spus ca relatia cu regretata actrita a fost una dintre cele mai importante pagini din viata sa.

Vezi și

Sara Montiel si-ar fi dorit chiar si un copil cu actorul roman. Actrita s-a stins din viata ieri, la 85 de ani.

Vestea ca frumoasa actrita spaniola s-a stins din viata l-a coplesit pe Ion Dichiseanu. Isi aminteste cu nostalgie de una dintre cele mai impresionante momente din viata sa, pe care le-a inclus in cartea "Frumoasa spaniola, frumoasa suedeza".

Pentru mine, a ramas o mare doamna. A fost foarte apreciata si iubita de o lume intreaga si, subiectiv vorbind, relatia si povestea cu ea a fost una dintre cele mai frumoase pagini din viata mea, pana sa ma insor", a declarat actorul pentru Adevarul.

O poveste de amor care nu a trecut neobservata. Desi era maritata, actrita spaniola nu si-a ascuns nicio clipa sentimentele pe care le avea fata de Ion Dichiseanu. Mai mult decat atat, ea si-ar fi dorit un copil cu actorul roman.

"Sara a vrut sa ramana insarcinata cu mine, dar, pentru ca nu a putut sa aiba copii, a adoptat doi", a mai spus Dichiseanu.

Tot de dragul actorului roman, Sara obisnuia sa isi prelungeasca sederile in Romania. In timpul concertelor, in loc de 12 zile, statea cate trei luni. Dupa fiecare specatcol, Ion Dichiseanu o rasfata cu una dintre florile ei preferate, trandafirul.

Ieri, Sara Montiel s-a stins din viata, in resedinta ei din Madrid.

"Ultima oara am vorbit cu Sarita anul trecut, in noiembrie, de ziua ei. S-a bucurat, mi-a spus ca i-am facut o surpriza placuta. Fuma mult. Trabucurile au omorat-o. Doamne, si de cate ori i-am zis sa se lase! N-a vrut sa asculte. Sunt bulversat, nu-mi vine sa cred ca nu mai e", a spus actorul, conform Libertatea.

Sara Montiel a fost considerata cea mai renumita actrita spaniola de la Hollywood si a jucat in peste 60 de filme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri Mondene » Ion Dichiseanu, despre povestea de dragoste cu Sara Montiel