Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Actorul Richard Gere va deveni din nou tată, la 69 de ani

Actorul american Richard Gere va deveni tată la vârstă de 69 de ani, deoarece soţia sa Alejandra Silva, în vârstă de 35 de ani, este însărcinată, scrie The Telegraph.

de Redactia Observator

la 08.08.2018 , 16:42

Richard Gere, la şedinţa foto pentru filmul Norman Actorul Richard Gere, la sedinta foto pentru filmul Norman care a avut loc la Roma - Abaca Press via Hepta

Actorul american Richard Gere va deveni tată la vârstă de 69 de ani, deoarece soţia sa Alejandra Silva, în vârstă de 35 de ani, este însărcinată, scrie The Telegraph.

Richard Gere şi soţia sa Alejandra Silva aşteaptă primul copil al cuplului. Nu se ştie dacă copilul va fi crescut în locuinţa din Spania, unde cei doi îşi petrec majoritatea timpului. 

Vedeta din "Pretty Woman" Richard Gere s-a căsătorit cu Alejandra Silva, după patru ani de relaţie, anul acesta, într-o ceremonie civilă care a avut loc la Madrid. 

Articolul continuă după reclamă

Cuplul a sărbătorit alături de familie şi prieteni în locuinţa din New York a actorului. "Sunt cel mai fericit bărbat din univers, cum să nu fiu?", declara el atunci jurnaliştilor. 

Atât Gere, cât şi soţia sa Silva au copii din relaţii anterioare. Actorul are un fiu, Homer, în vârstă de 18 ani, cu fosta sa soţie Carey Lowell, iar Silva un băiat, Alberto, în vârstă de 5 ani din relaţia cu Govind Friedland - fiul magnatului Robert Friedland. 

Gere şi Silva nu au confirmat încă informaţia.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri Mondene » Actorul Richard Gere va deveni din nou tată, la 69 de ani