Antena Meniu Search
x

Video Actriţa Carmen Ionescu, dezvăluiri despre rolul care a readus-o pe micile ecrane după 10 ani

Actriţa Carmen Ionescu a revenit pe micile ecrane după o pauză lungă. Face parte din distribuţia serialului "Adela" şi ne-a povestit cum i se pare proiectul în care a fost cooptată.

de Redactia Observator

la 18.02.2021, 13:55

Vezi și
  • Carmen Ionescu interpretează rolul Martha Andronic în serialul "Adela".

Carmen Ionescu, actriţă: M-am bucurat ca un copil mic că mi s-a oferit ocazia să revin pe platoul de filmare. Revenirea pe micul ecran este fabuloasă, minunată. A fost practic un cadou. Acum un an, de Ziua Îndrăgostiţilor, doamna Ruxandra Ion m-a anunţat să vin la casting şi am zic că un cadou mai frumos ca acesta nu poate fi oferit. 

Carmen Ionescu, actriţă: Îmi place foarte mult personajul pe care îl interpretez. Mi s-a lipit de suflet. Îl simt din ce în ce mai bine şi simt că se aşează bine pe mine. Este un rol minunat şi ofertant. Este şi un rol solicitant, dar astea sunt rolurile frumoase. Nu-mi plac lucrurile drepte, plate, cuminţi. Îmi plac rolurile cu nerv, cu nebunie.

Carmen Ionescu, actriţă: Ştiu cum va evolua personajul, dar nu pot să dezvălui. Important este că este un personaj puternic, feroce, dar şi foarte echilibrat şi foarte calculat.

Mai multe detalii, în materialul video.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Actriţa Carmen Ionescu, dezvăluiri despre rolul care a readus-o pe micile ecrane după 10 ani