Antena Meniu Search
x

Video Actrița Eliana Ghen, în exclusivitate pentru Observator: Trebuie să îţi iubeşti viaţa şi apoi să te faci actor

În ultimul an, cel puţin, am tot vorbit despre TikTok şi despre cum cei care postează pe această platformă au mai multă vizibilitate decât oriunde altundeva. Platforma are un miliard de utilizatori activi lunar, a fost downloadată de peste 2,6 miliarde de ori, iar cei care folosesc aplicaţia stau, în medie, 52 de minute pe zi. 

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 02.03.2021, 18:50

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Aceste cifre mari, chiar foarte mari, sunt susţinute mai ales de cei care postează content de calitate. Rosse Stan a stat de vorbă cu una dintre cele mai populare actriţe de pe TikTok - Eliana Ghen. Are peste 4,6 milioane de urmăritori şi chiar a revoluţionat aplicaţia pe partea de actorie. 

Eliana Ghen, actriță: Când aveam 9 ani, m-am uitat la Harry Poter şi mi-am zis: "Doamne, vreau să fiu acolo". La 15 ani am început să fac cursuri şi la 16 ani am avut primul job.

A intrat la The New York Conservatory for Dramatic Arts, iar ulterior s-a mutat în Atlanta. Este conștientă că sunt milioane de actori, iar scena nu este chiar pentru toți. 

Eliana Ghen, actriță: Sunt sătulă ca oamenii să îmi spună că sunt bună, dar să aleagă pe altcineva pentru că este fiica cuiva sau pentru că are referinţe mai bune. Am obosit, aşa că m-am apucat de social media. Asta m-a dus către TikTok. 

Unde are peste 4 milioane și jumătate de fani, 150 de milioane de like-uri și cel puțin de 3 ori mai multe vizulizări. 

Eliana Ghen, actriță: Aproape tot ce am făcut pe TikTok este scris, regizat şi produs de mine. Am început prin provocarea "You are the blue line". 

Un joc prin care Eliana le dă ocazia fanilor să facă un duet împreună cu ea, recitând cuvintele de pe spațiul albastru.

Eliana Ghen, actriță: De curând a apărut melodia Oliviei Rodrguez. Am făcut un video în care îi îndemnam pe oameni să le spună celor dragi că îi iubesc, pentru că nu ştii cât timp vor fi lângă tine. Iar acel clip a făcut 12 milioane de vizualizări. Îmi plac cele prin care îi fac pe oameni să se trezească. 

Sigur, asta în detrimentul timpului ei liber. Deși filmările durează în medie o oră, pentru editare petrece chiar și 20 ore în fața calculatorului. Pentru că, de 13 ani, este complet dedicată meseriei și nu trece o zi fără să repete. 

Eliana Ghen, actriță: Eu nu am fost un talent nativ. De fapt, credeam că mă descurc destul de rău. Ce m-a făcut să fiu bună, a fost că am vrut să fiu mai bună. Nu poţi să faci un curs şi să crezi că eşti bun. Dacă eşti olimpic, nu te duci la olimpiadă fără să te antrenezi. Dacă vrei să fii actor, nu fi pentru că vrei să scapi de viaţa ta. Trebuie să îţi iubeşti viaţa şi apoi să te faci actor.

Eliana Ghen: Aveam 15 ani şi voiam să fiu actriţă ca să scap de viaţa mea. Eram depresivă. După m-am descoperit şi m-am iubit şi atunci mi-a început cariera.

Apropo de iubire, Eliana este căsătorită de 3 ani și iubește să danseze împreună cu soțul ei. 

Eliana Ghen: Eu sunt şi dansatoare, iar soţului mei îi place să danseze. Încă de la nunta noastră dansăm bachata foarte des. Mă susţine foarte mult. Este avocat şi de când mă cunoaşte pe mine, îi place cinematografia. El este ajutorul numărul meu. 

Iar acum, lecția supremă de actorie. Cum putem plânge la comandă? 

Eliana Ghen: Trebuie să fii calm. Dacă "trebuie să o faci", nu o să îţi iasă. Respiri 20 de secunde şi după ar trebui să poţi plânge. 

Tehnologia ne-a sabotat, însă, tot ea ne slavează. Pe Tiktok, tutorialul a adunat milioane de vizualizări. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Actrița Eliana Ghen, în exclusivitate pentru Observator: Trebuie să îţi iubeşti viaţa şi apoi să te faci actor