Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Actriţa de filme pentru adulţi Stormy Daniels va spune totul despre relaţia cu Donald Trump într-o carte

Actriţa de filme pentru adulţi Stormy Daniels va publica la începutul lui octombrie cartea Full Disclosure (Dezvăluiri complete), autobiografia în care va spune totul despre presupusa relaţie cu Donald Trump.

de Redactia Observator

la 13.09.2018 , 16:28

Actriţa de filme pentru adulţi Stormy Daniels Actriţa de filme pentru adulţi Stormy Daniels a anunţat că va spune totul despre relaţia cu Donald Trump într-o carte autobiografică - AdMedia via Hepta

Actriţa de filme pentru adulţi Stormy Daniels va publica la începutul lui octombrie cartea Full Disclosure (Dezvăluiri complete), autobiografia în care va spune totul despre presupusa relaţie cu Donald Trump.

"Există multe lucruri" în cartea Full Disclosure a lui Stormy Daniels despre relaţia cu cel care a devenit preşedintele SUA, a dat asigurări actriţa ea în timpul emisiunii "The View" a postului ABC.

"Să nu credeţi că voi ascunde ceea ce sunt", a adăugat ea privire la subiectul cărţii, despre care asigură că episodul cu Donald Trump nu este decât o parte. 

Articolul continuă după reclamă

Stormy Daniels a afirmat că a avut o relaţie intimă cu Trump în 2006, la câteva luni după naşterea fiului său Barron. 

Pe acelaşi subiect

Donald Trump a negat existenţa relaţiei, chiar dacă fostul său avocat, Michael Cohen, a admis la tribunal că i-a plătit lui Stormy Daniels 130.000 de dolari la cererea actualului lider american, pentru a-i cumpărat actriţei tăcerea. 

Daniels a explicat că o bună parte din interviul pe care l-a oferit, la sfârşitul lunii martie, în emisiunea "60 Minutes" de pe postul CBS, a fost tăiat la montaj, din lipsă de timp. 

"Au fost lucruri pe care le-am spus în interviu şi pe care aş vrea ca oamenii să le ştie, care sunt foarte importante pentru mine", a declarat Stormy.

"Mi-am zis că voi scrie şi voi include în carte tot. Oamenii pot să creadă ce vor despre mine, dar cel puţin, să fie adevărul". 

Stormy Daniels, pe numele adevărat Stephanie Clifford, încearcă să obţină în justiţie anularea acordului semnat în 2016, în baza căruia a încasat cei 130.000 de dolari. 

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri Mondene » Actriţa de filme pentru adulţi Stormy Daniels va spune totul despre relaţia cu Donald Trump într-o carte