Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Adelina Pestrițu, primele declarații din spital după ce a fost infectată cu COVID-19

Adelina Pestriţu a fost diagnosticată cu COVID-19. Cu lacrimi în ochi, vedeta a făcut anunţul aseară, pe contul ei de Instagram.

de Redactia Observator

la 02.09.2020 , 17:28

  • Simptomele au făcut-o să se testeze.
  • Se simţea extrem de obosită şi a început treptat să îşi piardă simţul gustului şi mirosului.

Între timp, tot acolo a postat şi primele declaraţii din Spitalul Militar ROL2, din Capitală acolo unde se află internată. Simptomele au făcut-o să se testeze. Se simţea extrem de obosită şi a început treptat să îşi piardă simţul gustului şi mirosului. Din fericire, soţul vedetei a fost testat negativ.

Adelina Pestriţu: Am purtat mască, m-am dezinfectat constant pe mâini, m-am spălat, devenisem obsedată. Iată că sunt în punctul în care am în faţă un test de COVID pozitiv. Ieri am simtit o stare de oboseala accentuată, mi-am dat seama ca nu pot sa conduc, am pus pe seama faptului ca muncesc foarte mult. Înainte sa intru in starea de panica am zis îmi dau singura un test, mi-am facut o cafea si mi-am pus doua lingurite de miere, mi-a disparut gustul treptat, am mirosit cel mai puternic parfum pe care-l aveam in baie şi tot aşa, mirosul a inceput sa dispară. Am venit mi-am facut testul, am primit rezultatul, desi aveam un feeling ca sunt confirmata pozitiv. Evident ca m-am speriat sunt un om ca voi toti am un copil, parinti, socri. Am trecut printr-o evaluare, mi s-a facut o radiografie, EKG. Oamenii de aici sunt foarte amabili, sincer îi admir foarte mult cand ii vad imbracati din cap pana in picioare. În condiţiile în care nu mai apar alte simptome in foarte scurt timp o sa fiu trimisa, nu acasa, pentru ca n-o sa merg sa stau cu membrii familiei, o sa merg sa stau izolata. Ma simt bine, vreau sa va spun sa aveti grija indiferent de situatie, să credeţi în acest virus, pentru că există! 

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri Mondene » Adelina Pestrițu, primele declarații din spital după ce a fost infectată cu COVID-19