Antena Meniu Search
x

Adrian Minune a facut accident cu Ferrari-ul, pe Calea Dorobanti din Capitala

Doar o minune mai poate salva Ferrari-ul de 180 de mii de euro al lui Adrian Minune. Manelistul l-a avariat serios, aseara, intr-un moment de neatentie pe Calea Dorobanti din Capitala.

Vezi și

Intr-o intersectie a lovit in plin o masina condusa de o femeie. Niciunul dintre cei doi soferi nu a fost ranit, iar Minune a reusit sa treaca peste paguba cu umor.

“Am trecut pe verde, a trecut si doamna pe verde, ne-am lovit, accident cum se poate intampla si tie si tie, la toata lumea. Nu s-a intamplat absolut nimic rau, a fost un accident si cu asta basta”, a declarat maenlistul.

Tamponarea a distrus partea din fata a Ferrari-ului California rosu, de 180.000 de euro, si l-a lasat imobilizat in mijlocul intersectiei.

Pentru Adrian Minune, insa, faptul ca atat el si doamna de la volanul celeilalte masini au scapat teferi conteaza mai mult.

De altfel, ambii soferi au refuzat controlul medical. Imediat dupa ce a dat cu subsemnatul pentru medicii SMURD, Adrian Minune a suflat si in etilotest.

Daca va fi gasit vinovat, Adrian Minune va fi amendat si va ramane fara permis de conducere pentru 60 de zile, pentru neacordare de prioritate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Adrian Minune a facut accident cu Ferrari-ul, pe Calea Dorobanti din Capitala