Antena Meniu Search
x

Adrian si Tatiana merg in finala "Romania Danseaza"

Romania danseaza cu foc. Iar acum cei mai talentati acum au cele mai mari emotii, pentru ca se aleg finalistii. Preselectiile sunt in toi, juriul este concentrat, are decizii grele de luat, dar si voi aveti treaba pentru ca si preferatii vostri pot ajunge in finala

Vezi și

Jorge a fost invitat in platoul Observatorului: " Sunt emotii mari. E o mobilizare de forta incredibila la Romania Danseaza si juratii s-au concentrat aseara, fiecare si-a facut alegerea cum a stiut mai bine. Toti au fost foarte emotionati atunci cand au ales finalistii. Avem atat de multi copii talentati si craetivi in tara... Nu ne venea sa credem, am ramas uimiti. Mihai Bendeac era pe masa, Monica s-a ridicat, C.R.B.L. era pe scena. Eu sunt foarte curios ce se va intampla in finala pentru ca eu cred ca toata lumea o sa fie o dezlantuire totala, dar decizia va fi a publicului. Juratii vor putea oferi stelutele in functie de ceea ce ei au vazut in reprezentatia artistilor. In finala,a vem o provocare.Deja am o colaborare cu un celebru compozitor, dar si un featuring cu un artist care nu a cantat niciodata cu cineva".

In marea finala, dupa gala a treia, vor merge Adrian si Tatiana, cei care au dansat salsa. "Am asteptat foarte mult acest moment, sa ni se indeplineasca acest vis, sa ajungem cat mai departe. Ne bucuram enorm. Am muncit enorm, zi si noapte, sala de antrenament ne-a devenit casa", au declarat cei doi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Adrian si Tatiana merg in finala "Romania Danseaza"